tirsdag 22. oktober 2013

Vant du Lekre masker og lekne sting?

Da har jeg kåret den heldige vinneren av Sidsel Høiviks nye bok Lekre masker og lekne sting fra Gyldendal forlag, og gleder meg til å avsløre hvem det er!
Det var om lag 200 lodd i potten,
og den som får den vakre boken av Sidsel Høivik med flotte oppskrifter, og herlige strikke inspirasjon er...
Sol, som har funnet jakken hun vil strikke til den nye bunaden sin nettopp i Lekre masker og lekne sting! Gratulerer så mye!
Og til dere andre sier jeg tusen takk for at dere deltok! Og som vanlig har jeg en liten trøstepremie: Oppskriften til den lange, feminine jakken fra boken finner du her!
Her har du forfatteren Sidsel Høivik med strikkepinnene da hun var bare 4 år! Legg merke til at de lange pinnene var blitt bøyd, for å passe den unge damen!
Følg gjerne Sidsel Høivik på Facebook her og på hjemmesiden hennes her, og få inspirasjon og strikketips! God kreative uke til dere!

7 kommentarer:

  1. Gratulerer til Sol, og takk for oppskrifta til den lekre jakken! Den som hadde vært lang og tynn......

    Ha en strålende dag!

    Klem

    SvarSlett
  2. HURRA!!!!!
    Nå ble jeg virkelig glad! For en start på dagen! Gleder meg til å hente bunaden min på torsdag og finne fager som passer til den!
    Tusen takk!!!

    SvarSlett
  3. Gratulerer Sol!!
    Håper du vil gå mye glede av boken min og at mange nye strikkeplagg vil vokse frem på pinnene dine.
    Lykke til og GOD STRIKK!
    Hilsen Sidsel

    SvarSlett
  4. Gratulerer så masse til vinneren!:) Men først og fremst - gratulerer så masse med ditt 7. barnebarn!! For et koselig navn hun fikk. Tenker dere lengtet hjem akkurat da:) Det hørtes ut som en deilig ferie. London og Notting Hill er aldri feil. Var du i den lille butikken på hjørnet full av kun blå og hvite porselensgjenstander? Der har nemlig jeg vært og jeg var så uheldig å nesten knuse en eldgammel ku som kostet noe helt vanvittig. Den lille yndige damen i butikken fikk plutselig en rasende stemme og skrek ut "I could shot you if you had broken it"!!! Gjett om jeg pelte meg ut i en viss fart.
    Ha en kjempefin dag og kos deg med siste tilskudd på stammen.

    Klem fra Hjørdis

    SvarSlett
  5. Gratulerer så masse til Sol! Denne boka ser veldig bra ut!

    SvarSlett
  6. Gratulerer til den heldige vinner :)Ser ut til å være en flott bok.
    Anette

    SvarSlett
  7. Gratulerer til vinneren av den flotte boka!
    Jeg har også nettopp kommet fra London. Gratulerer med skjønne Lykke! :)

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!