mandag 11. november 2013

Og vinneren ble ...!

På en grytidlig mandag morgen, er det én av dere som får en hyggelig beskjed! Jeg har nemlig trukket vinneren av Tove Fevangs nyeste bok Klassisk Småbarnstrikk gitt av Samlaget!
Og den som ble trukket ut som vinner, tror jeg har småbarn som kanskje snart vil få en ny genser eller jakke strikket av mor!
Jeg sier gratulerer så mye til Turid med Turids hobbyblogg! Jeg håper du får stor glede av boken!
Og til alle dere andre som ikke vant denne gangen, sier jeg: Fortvil ikke, for snart kommer en ny Give Away her hos meg!
 
Ha en flott uke!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer til vinneren! Så kjekt at boka kom i de "rette" hender.

    Ønsker dere begge en fin mandag!

    klem fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye vinneren !

    Spent på hva neste give away er...?

    Mandag, og ny start på en helt ny uke, ønsker deg deg fine dager, her har det vært væromslag, og tempen har sunket med 10 gradet, forrige uke sto jeg opp til 16 grader, og idag var det jammen meg kun 6 og regn, og vind....så joda, det fins dårlig vær i Italia også, gitt :)

    SvarSlett
  3. Hurra! Heldige meg:-) Nå er det to små frøkner som skal få nyte godt av denne premien, ja. Ha en fin uke!

    SvarSlett
  4. Gratulerer så mye til den heldige :)

    Tittet i innlegget ditt over her om snik-pynting til jul. Nei jeg er nok på høstfargene her selv enda, men det var koselig å se litt rødt hos deg. Jeg blir litt mer i den stemningen når snøen kommer, så da plutselig kan det dukke opp noe :)

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!