torsdag 15. mai 2014

Til den store dagen!

https://www.freiahjemmekonditori.no/anledninger/17-mai?classfilter=5621
Da nærmer nasjonaldagen seg med stormskritt, og jeg forsøker å hvile såre syfingre!
Det skal bli så hyggelig å overlevere noen selvlagede, bunadsrealterte gaver i dag, som dere selvsagt også skal få se, når mottakerne har fått dem!
https://www.freiahjemmekonditori.no/home/17,-d-,%20Mai%20festkake?r=171951
Ellers så er jeg i gang med tanker rundt servering 17. mai, og har falt sånn for denne Non Stop-kledde 17. mai kaken!
https://www.freiahjemmekonditori.no/home/Hipp%20Hurra%20Muffins?r=171953
Ellers er disse festkledde Hipp Hurra Muffins også fine å sette på bordet nasjonaldagen!
Non Stop i rødt, hvitt og blått kommer ut en begrenset tid, ellers visste jeg ikke at det fantes!
https://www.freiahjemmekonditori.no/home/Fruktgel%c3%a9?r=59869
Et sunt alternativ er denne fruktgeléen, med røde og blå bær - se oppskrift her!
https://www.freiahjemmekonditori.no/home/Norgeskaken?r=59868
Og sist, men ikke minst - for meg som elsker mørk sjokolade - må Norgeskaken bli dagens høydepunkt!
Da er det bare å gjøre de siste forberedelsene, så er vi klare for 17. mai!

5 kommentarer:

  1. Her var det mye spennende - jeg falt for fruktgeleen :)

    Ha en fin 17.mai! Klem

    SvarSlett
  2. Her var det masse fristandes og så stilig med nonstoppen,den likte eg:)
    Fin 17 mai til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  3. Her var det mange gode tips! Ingen undskyldning nå til ikke å finne på en flott 17. mai kake......
    Ha en flott nasjonaldag i morgen.

    Vigdis

    SvarSlett
  4. hei
    det var skikkelig 17. mai stemning.
    ønsker deg og dine en flott dag i morgen, - med sol!
    klem fra TOVE

    SvarSlett
  5. Ja her var det mange fristelser.
    Har kjøpt slike non stopps, Så da er pynten sikret til muffinsene
    jeg tok opp fra frysen.
    Har bakt to sjokoladekaker, men de er melke og glutenfrie,
    så der kan jeg ikke pynte med nonstopp.
    Ha en herlig 17.mai :)

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!