søndag 3. august 2014

Alt har en pris!

Vi har hatt en fantastisk fin og varm sommer, og vi har reist mye rundt med vårt lille hus på slep!
Men jeg vil beklage ovenfor blomster og bærbusker, at vi ikke har holdt oss mer hjemme, og sørget for nok vann og næring!
Jeg håpet i det lengste at min nødløsning med avispapir og vann i bunnen av en balje ville redde inneplantene. Men den gang ei!
Og ute har hagen måttet klare seg selv. Så da vi kom hjem var bladene på ripsbuskene nesten tørket inn, mens de røde bæren fremdeles hang der og ropte på oss!
Så det første vi gjorde var å nødhøste ripsen, som nå ligger trygt i fryseren! Noe havnet dog på bordet, og ble sommerens beste dessert!
Så alt har altså en pris! Nemlig at man ikke kan være borte fra hus og hage i ukesvis, uten at det får konsekvenser!
For både roser, blomster, bærbusker og alt annet trenger jevnlig stell og pleie, for at det skal trives og blomstre eller gi gode, søte bær!
Så neste sommer har jeg bestemt meg for at jeg skal holde meg mer hjemme, sitte på den blå benken, og passe på at blomster og bærbusker får nok vann i sommervarmen!
Så gjenstår det bare å se om det blir en realitet når utferdstrangen starter igjen neste vår!

4 kommentarer:

 1. Ja, slik er det. En kan ikke få både i pose og sekk, men det er da ikke sikkert neste sommer blir like varm og fin som denne.
  I dag regner det her, og det trengs sikkert mye mer enn det har kommet til nå.

  Kos deg på benken din!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder! Det høres så fritt ut å reise rundt med campingvogn. Vi pleier alltid å ta små turer, mye pga katter og høner og kaniner. Men det å kunne være lenge på ferie gjør at man får koblet helt ut, og det er verdt mye det også. Og så deilig å ha alle ting man trenger i campingvogna eller bobilen. Da er det kanskje lettere å sette seg i bilen og dra..:)

  SvarSlett
 3. Eller... jeg kommer hjelpe deg nest sommer :-))
  Så deilig ferie i Vestlandet dere hadde! Ha en riktig fin klem fra meg. Hilsen fra Viola.

  SvarSlett
 4. Da jeg kom hjem hadde jeg jungel I hagen. Jeg har nemlig installert selvvanningsutstyr med dryppslanger til bed og utvalgte planter, og automatisk timer på utekranen. Den har vannet 3 timer annenhver dag med dryppslanger I ferien. Relativt billig utstyr, kan anbefales :-)

  SvarSlett