søndag 15. mars 2015

Cathrines gjenbruks favoritter: NLM Gjenbruk ved Sarpsborg!

Vi har mange gjenbruksbutikker som vi besøker jevnlig, og flere av dem ligger i Østfold. Ofte besøker vi dem etter tur, og da kaller vi det Østfold-runden vår!
NLM Gjenbruk like ved Sarpsborg, er vi ofte innom! Det er en velfylt og hyggelig gjenbruksbutikk, hvor de alltid har mye nytt!
Butikken bærer preg av at de har mye varer, som derfor står tett, så her gjelder det å ha øynene med seg, og saumfare hver en krik og krok!
En egen kaffekrok har de også, hvor man kan ta en pust i bakken!
Hyllene med kjøkkenutstyr er velfylte, og det bugner over av gamle kakeformer, kjeler, vekter, kopper og kar!
Mitt siste bruktfunn hos NLM Gjenbruk, er dette Figgjo Grete fatet, som jeg skrev om her!
Butikken er på 300 m2, og rommer både klær, møbler, lamper, glass, porselen, bilder, sølvtøy, duker, bøker, leker, nips, m.m.
NB! Butikken har nå flyttet til store lokaler ved Borgenhaugen - se her.

3 kommentarer:

  1. Hyggelig med fin reklame for Sarpsborg :) Denne gjenbruksbutikken er veldig populær! Hilsen fra Marit Johanne i Sarpsborg

    SvarSlett
  2. Så flott med litt reklame for gjenbruksbutikken "vår" :-) Her er jeg en del innom også, og "halve slekta" er med og driver den. Masse flotte kupp og gjøre, og innmari gode vafler ;-)

    SvarSlett
  3. På dette stedet kunne jeg godt tilbrakt noen timer. Ser ut som denne brukthandelen har unngått å få et "snuskete" preg.
    Takk for tips! Ikke aktuelt akkurat nå, men hvem vet?

    Ønsker deg ei fin uke!

    Klem

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!