søndag 27. august 2017

Cathrines ovnsbakte laks med tomat og rosmarin!

En god oppskrift kan gjerne gjentas, og her får dere derfor oppskriften på Cathrines ovnsbakte laks med tomat og rosmarin én gang til!
Den og Cathrines gode fiskegrateng har blitt våre fiskefavoritt retter! 
Jeg bruker 4 laksefilér, løk, rosmarin, salt, pepper og hakkede tomater.
Ingrediensene has i en ildfast form, og stekes på rist midt i ovnen i 30. minutter.
Tilbehør er agurksalt, kokte poteter og gulrot. Et glass kulturmelk er god drikke ved siden av! 
Oppskriften på Cathrines ovnsbakt laks med tomat og rosmarin finner du her.  
My English readers find the recipe Cathrine's salmon here!

3 kommentarer:

  1. Ååå, dette ser ut som ein god rett med laks som hovudingrediens.
    Den skal prøvast.
    Såg på oppskrifta på fiskegrateng også, kanskje eg skal prøve den også.
    God søndag frå Anne-Mari

    SvarSlett
  2. Ahh fint, jeg skal prøve... vi spiste i dag
    poteter, grønsaka squash - egendlig var denne gul :-)) - og roastbiff (kaller seg Sauerbraten) ... god søndag videre.
    Hilsener fra Viola og takk for oppskrifta

    SvarSlett
  3. Takk for fin lakseoppskrift. Den håper jeg å få prøvd ut snart ;)

    Klem

    SvarSlett