fredag 25. september 2009

Livet er...

Jeg pleier ikke å se så mye på tv-reklame, men er en typisk sånn utålmodig sjel, som heller, og straks, skrur over på noe annet i mens. Men av og til er det ikke jeg som har (fjern-) kontrollen, men min bedre halvdel, og da kan det vel hende at det kommer litt reklame inn i stua! Og, må jeg motvillig innrømme, ikke alt er bare bortkastet! For i Star Tour sitt innslag nylig, dukket dette slagordet opp: LIVET ER IKKE DAGENE SOM GÅR - MEN DAGENE DU HUSKER!

Og hva kunne vel være mer vakkert, og mer riktig? Det er jo de fine og gode øyeblikkene som er viktige, og som vi vil huske og ta med oss videre i livene våre! Så disse ordenen adopterte jeg straks som mine egne, og regner med at de havner på veggen, i en eller annen form! I mellomtiden har jeg brukt dette gamle bildet fra 1950-tallet som bakgrunn, fra en situasjon som sikkert mange kan minnes med store glede - kakao og boller, og en mor som var der for oss!Det fikk meg også til å finne frem dette bildet også, av meg selv om mine søsken på Hvaler en sommer på1960-tallet! Mine foreldre leide et hus der en hel sommer, og for oss barna var det rene Paradiset! Her sitter vi på en stein i vannkanten - et godt minne jeg bærer i meg for alltid!

God helg alle samme, og takk for alle hyggelige kommentarer jeg har fått på innleggene mine og bloggen min!1 kommentar:

  1. Kakao og boller, og en mor der gik hjemme og passede på os alle. Det husker jeg også (ikke så meget det med kakaoen og bollerne, det var min mor ikke typen på) men alt det andet. Stemningen fra 50érne og 60érne.

    Ak ja, god helg!

    Helle

    SvarSlett