lørdag 23. januar 2010

Positive tanker!

Positive tanker er best, har jeg alltid sagt og ment. At det hjelper MYE mer å si: - Det går nok bra! Enn: - Dette går IKKE bra! Men ikke alle er enige i det. Min bedre halvdel har alltid det utgangspunktet at han er NEGATIV, for så å bli gledelig overrasket hvis de dystre spådommene IKKE slår til! Mens jeg er POSITIV i utgangspunktet, og mener jeg tåler skuffelsene bedre da!
Forskning viser at JEG har rett, og at den positive innstillingen er veldig viktig for å overvinne og takle utfordringene man møter på livets vei. Og dem kan det jo bli en del av! Selv smerter takler man bedre ved positiv tenkning - se her!
Jeg takker og bukker for alle hyggelige tilbakemeldinger i går, og er glad for innspillene deres i forhold til dette med å finne sin form her i blogglandia, og hvor personlig man egentlig skal være! Kanskje er jeg bra nok som jeg er da, og kan fortsette i samme bane?
Men for de av dere som lurer, så kan jeg si såpass at jeg får et sykehusopphold en av de nærmeste ukene, og det gleder jeg meg IKKE til! Men må man så må man. Og igjen så får vi være takknemlige for at vi har denne muligheten her i landet, og tross alt får nødvendig helsehjelp når vi trenger det.
Så jeg velger å se POSITIVT på det! Jeg får (les: MÅ) nyte noen rolige dager, får lest noen gode bøker, og kost meg med et hyggelig håndarbeide! Jippi, nå blir jeg i hvert fall fit for fight til vår- og sommersesongen!


17 kommentarer:

 1. Jeg er veldig enig med deg når det gjelder å være positiv. Faktisk blir jeg skikkelig frustrert når jeg omgås mennesker med et negativt grunnsyn.
  Hvordan skal vi få de til å forstå at det hjelper å se litt lyst på livet? Tar gjerne imot ideer til kampanjer =)
  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Positive tanker er en nødvendighet, tror jeg;) Jeg tror faktisk at det å tenke positivt avverger negative følger av og til.

  Ønsker deg ei koselig helg med mange positive tanker!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Har selv veldig tro på positiv tenkning. Lever med kroniske smerter til daglig og har gjort det i mange år, da er det ekstra viktig å finne lyspunktene! Og de er ikke vanskelig å finne! Alle disse små og store lyspunktene gir meg en god hverdag, med masse mening.

  Tror jeg må lese gårsdagens innlegget ditt også, men det skal jeg gjøre senere. Nå skal jeg ut på ski - det er også en slik liten hverdagsglede :)

  Kommer tilbake senere!

  SvarSlett
 4. Helt enig! Positivite mennesker gir deg energi:-) Det er herlig med mennesker som ser lyst på livet - og ser mulighetene, ikke begrensningene.

  Ønsker degen fortsatt god helg!

  Klem

  SvarSlett
 5. Dejligt du anlægger en positiv holdning, faktisk tror jeg man kan helbrede sig selv med det... men det skal man nok ikke sige for højt i nogle kredse!

  Elsker Spode!

  Klem Helle

  SvarSlett
 6. Det er som du sier viktig å tenke “riktige” , “positive” tanker i alt du foretar deg. Det er loven om tiltrekning i praksis. Ingen stopper den som vil nok.
  Selv har jeg praktisert selvhealing i mange år.
  Jeg syntes flere og flere mennesker åpner opp for den iboende kraft vi mennesker har.
  klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. "Det finnes ingen hindringer, bare muligheter" var vårt slagord da største jenta vår var syk hele sin oppvekst pga hjerte/lungefeilen sin. Og jeg tror det er sant. Positive tanker, avler mer positivitet.
  Ha ei fortreffelig helg!

  SvarSlett
 8. Det høres ut til at du har den riktige innstillingen, og da er du jo "ready for fight". I tillegg til å tenke positivt i forhold til eget velbefinnende, er det også mye triveligere for andre å omgåes slike mennesker. For meg personlig, så må jeg si at jeg får negative energier av negative folk.

  SvarSlett
 9. hei vennen.
  ikke gøy å lese at du må på sykehus,håper du kommer deg fort,ja i er nok like der vi,en må tenke positit hele veien.men noen ganger skjærer det litt ut,å det må være lov å,jeg syntes det er flott at folk gir a seg selv,det er jo venner i blogg land,å da deler vi.ikke sant.
  ønsker deg alt godt vennen.jeg vet jo ikke hva det er med det ,men viktig å være positiv.
  jeg har noe jeg lurer på å dele ang min datter 14år.
  å det er pga å komme i kontakt med andre med samme sykdom,
  vi er på riksen med henne,hun har skoliose og kyfose,det il si ryggrad krummer seg og vrir seg akkutat som den vil,hun har gått med ortopedisk korsett 24t døgnet,men stoppet med det nå,da ehandling ikke hjalp,krumming er på 85 grader,så vi venter å ser ha som må gjøres når hun er utvokst,dette er ganske uvanlig,vi kjenner ingen,men så er det det da,om en skal plage andre.
  mente ikke å plage deg,hun har det ganske bra om dagene..
  så vi har nok alle vårt å stri med vi med intriør blogger.
  det er jo are en liten del av livet vårt,eller heheh en rød tråd..
  vi er optimistisk vi,
  men rolige dager her å om dagen kan en si..
  håper du får slappet av å kost deg Cathrine,ta vare på deg selv..
  ønsker deg en nydelig helg,gode tanker går til deg.
  klem fra sylia

  SvarSlett
 10. Positive tanker hjelper alltid-og fint om du klarer det:-)
  Nydelige bilder du viser!
  Håper alt går bra med operasjonen, klem Hege.

  SvarSlett
 11. Leste at du lurte litt på hvor personlig du skulle bli på bloggen. Det viktigste er vel å føle seg fram her, og finne sin egen balanse. Prøve ut noe, og se på responsen man får. Jeg har hatt noen innlegg der jeg var usikker på om jeg skulle legge det ut, men spesielt disse har gjerne fått en del ekstra respons...

  Ønsker deg at alt går bra med sykehusoppholdet, og at du holder motet oppe - og fortsatt tenker positivt ;)

  SvarSlett
 12. Hei. De fine ordene har jeg innrammet i hallen nede. Vi ser ordene hver gang vi går ut av huset og når vi kommer inn. Ser en positivt på tingene, takler en skuffelsene mye lettere...Ha en super helg, padruzka (O:

  SvarSlett
 13. Ein veldig vikting ting ja!ein får det bedre både med seg sjølv og andre ha ein fin kveld,-)

  SvarSlett
 14. I'm not sure what your hospital stay is for, (google translator does not always translate completely), but I'll be praying for you Cathrine. I love your positive attitude. Thank you for coming back to my blog and commenting about health care too. I'm so glad you have wonderful health care too.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 15. god morgen på en søndag Cathrine.
  håper formen er bra,
  å måtte are takke for at du tipset meg,vi er medlem av ryggforeningen å alt som tenkes kan heheheh,blir gjerne sånn når det er noe med barna,det som er så usikkert med disse er at ingen er like,å sjeldent de har båre kyfose og skoliose samtidig,men vi er optimister å prøver å glemme i hverdagen,ta en dag av gangen.
  en uke igjen for meg å med avklaring med nav,må si det har ært mye hardere enn jeg hadde forentet,så får i bare se hva det kommer ut a det..
  ønsker deg og dine en herlig søndag.
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 16. Så fint skrevet!!
  Det gjelder å fokusere på det positive, se de små ting som lyser opp hverdagen og da: livet!
  Vi har så mye å være takknemlige for vi som er født på denne delen av jordkloden..er det ikke rart at vi da er blant de mest depressive mennesker i verden, og likedan med sykemeldingstatistikken visstnok?
  hm...tror kanskje vi kan skylde sollyset for dette..eller?
  Takk for at du tok opp dette, og jeg ønsker deg lykke, lykke til med sykehusinnleggelsen din!
  Fortsatt fin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 17. Helt enig med deg, posetive tanker er tingen. Lykke til med sykehus oppholdet.
  Kan tro jeg koser meg med blad nr:1 som jeg var så heldig å vinne hos deg.
  Ønsker deg en riktig fin søndag.
  Stor klem fra Rigmor~~Seascape~¨

  SvarSlett