torsdag 9. september 2010

Farger er fint!

Jeg pleier ikke akkurat kaste meg over min kjære bygrådsmanns post, men i går var et unntak! Da skimtet jeg plutselig "Tema: Interiør" på forsiden av et blad han fikk, og da våknet jeg! Og der, midt i USBL-land, fant jeg en artikkel om et meget fargerikt og spesielt hjem, som jeg bare MÅ dele med dere!
Det er Nine sin leilighet på Stovner i Oslo, som viser seg å være en alvorlig fargeklatt, og et oppkomme av loppisfunn og morsomme ideer og løsninger! Du kan lese hele artikkelen i USBL Nytt nr. 4 2010 her! Bildene er lånt herfra.
I Nines leilighet finner man gamle dukkevogner, 1950-talles detaljer, blikkbokser i alle farger, fargerike møbler (gjerne funnet på loppis eller i en container), nye og gamle tekstiler og broderte puter i skjønn forening!
Og ikke bare har hun en leilighet som er en fargeklatt med stor F, hun har også et torp i Sverige (ja, nå ble jeg skikkelig misunnerlig!), der hun har innredet alt sukkersøtt i rødt! Det er som en drøm, og den drømmen deler jeg gladelig! Les om torpet hennes her! Bildet er lånt fra klikk.no.

Ja, farger og fint, og det er spennende at noen velger å skape noe helt personlig, og virkelig tør å bruke sterke farger i skjønn forening! Selv er jeg nok en mere dus person, som liker pasteller og trives best med det! Og blått og hvitt da!
Takk for kommentarer om mitt damesoverom, som jeg altså hadde da jeg var fri og frank! Nei, det ville nok ikke egne seg særlig godt for en gårdsmann, som slang seg nedpå sengen med FK-dressen på, så det er godt jeg har reddet unna blondene og plysjen!

16 kommentarer:

 1. So beautiful!Thanks!
  Ciao, Monica

  SvarSlett
 2. Ja, man kan meget nemt blive fascineret af den kreativitet og glæde, der udstråler af dette interiør. Jeg tror på at man sagtens kan blande farver stilarter og sætte lidt af hvert sammen. Det bliver personligt og det kan jeg rigtig godt lide!

  Klem Helle

  SvarSlett
 3. Hei, Cathrine!
  Jeg ble så imponert over den unge dames leilighet!
  Det ga meg en opplevelse av en reise tilbake, minnene kom som perler på en snor.
  Takk for titten!:)
  klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Halloisen:)
  Ja farger er flott....har det meste av farger på kjøkkenet..der er det meste lov..blander stiler og farver her...
  Er det soverommet ditt fra du var singel som er under her...er ikke det lenge siden??Eller...??:)
  ha en flotters dag kjære du..
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. Utrolig artig interiør, takk for tipset, gøyt med litt farger..

  Klem Linda :O)

  SvarSlett
 6. Gøy å se bilder av leiligheter med farge! Veldig inspirerende. Den lille hytten har jeg faktisk sett før, og den er bare utrolig skjønn! Herlig innredet! Skulle ønske jeg var litt mer vågal...

  Klem

  SvarSlett
 7. Herlig med slike fargeklatter,og her ble jeg virkelig inspirert.

  takk for at du delte med oss!

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld1

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 8. Vacker blogg du har jag tänker lägga mig som följare.jag är en stor blåvänn ,se maera på min blogg ,Nette cecilia .I den svenskatalande delen av Finland

  SvarSlett
 9. Wow! Dette er jammen ett hus å bli glad i! Jeg liker godt farger selv, men hadde ikka hatt fantasi til å finne på noe så kult og gjennomført. ( Ikke er det særlig med farger hjemme hos oss heller :P )

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 10. Fargerikt og flott! Mange ideer og flott gjenbruk her.

  Eg er nok ikkje så fargerik. Kvit, blått grått er enkle å kombinere.

  Ikkje forseint å bli med før trekninga er gjort.

  ha ei fin helg! Klem,

  SvarSlett
 11. Kjære Cathrine!!

  For en nydelig blogg du har!:) Vi har aldri vært innom her før, noe vi kan angre på!! Her var det jo så mye flott og vakkert!! La oss til som følger med en gang:) Nå skal vi se og lese mer i den strålende verden:)

  Klem fra oss i Gammel stil:)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for at du deler dette fantastiske hjemmet med alle oss andre.

  Personlig er jeg veldig glad i farger, men det er kanskje ikke helt gjennomført i bestemorheimen.

  Det er noe jeg ihvertfall er flink til (tror jeg), og det er å bruke tilbehør i sterke farger gjennom høsten og vinteren. Svart og grått er en flott basisfarge for klær, men jeg er jo så heldig at jeg kan boltre meg i fargerike smykker som tilbehør.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 13. hei.
  åå så nydelig et hjem med masse farger,takk for at du delte,
  å ditt damesoverom var så vakkert,
  nydelig alt sammen.
  ønsker deg en vakker helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 14. Herlige og GLADE bilder! Skjønn og sjarmerende leilighet og torp. Jeg hadde nok ikke kunne bodd slik, men jammen er det imponerende og gjennomført!

  Mye å lære -og man kan jo hente inn fargeklatter i en glad blomsterbukett, lys og andre småting..

  Nyt en deilig helg!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 15. Herlige og fine bilder:) Farger er til for å gjøre oss glad. Jeg liker godt glade farger som jeg selv blir glad og rolig av.

  Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett