mandag 28. mars 2011

Finn 1 feil!

Det er vel neppe noen hemmelighet at menn og shopping ikke går særlig godt sammen! Helt fra tidenes morgen må den lille forskjellen, som det så fint heter, ha gitt henne ansvaret for innkjøpene, og han ansvaret for å overlate det til henne! Vi er rett og slett bundet av nedarvede forskjeller gjennom århundreder, dere, der hun har sagt: - Se på denne skjønne vasen - se den dekoren! Mens han har svart: - Hæ? Ja, den er fin til...blomster! Det er satt litt på spissen da, men sannheten kjenner vi: Menn er motvillige shoppere, men bærer gjerne handleposene våre!
Bygårdsmannen er intet unntak! Han kan synes og mene hva han vil, som han sier, men hjelper det? Nei, ikke det gran! Shopping blir det, og der er det fruen som har overtaket! - Men vi trenger nye puter, sa jeg, mens jeg febrilsk lette gjennom Home & Cottage sitt utvalg av dunputer, men selvsagt ikke fant riktig størrelse!Jeg måtte jo sjekke det skikkelig, så ingen liten pute unngikk mitt falkeblikk! Og med armen i fatle for tiden, er jeg avhengig av at Bygårdsmannen er der for å bære. Så jeg ble en smule frustert når han plutselig var forsvunnet, som ånd i en fillehaug!
Mobiltelefonen min lå igjen i bilen, så jeg kunne ikke tilbakekalle ham heller! Jeg var innstilt på løpe etter ham, igjen... Men aller først måtte jeg sjekke en utstilling, der jeg så et nattbord i gustaviansk stil, og det er jo midt i blinken for meg!
Og mens jeg sto der synes jeg det rørte seg i sengen rett ved siden av meg, og der dukket det opp et kjent fjes også.... Min kjære Bygårdsmann hadde simphelten lagt seg rett ned i nærmeste seng, og var på god vei inn i drømmeland!

- Ligger du her?
- Ja, det så så fristende ut!
- Tenk om noe ser deg?
- Du, denne sengen var kjempegod å ligge i!
- Ja? Skal vi kjøpe oss ny seng?
- Nei, nå tror jeg vi må gå! Fant du puter?

Bildene en lånt fra Home & Cottage eller tatt med min iPhone, som det viste seg at jeg hadde i lommen likevel!

7 kommentarer:

 1. He, he ... festlig!
  Du skriver jo levende og underholdende - jeg var helt med på handlerunden, jeg!
  Du vet, min mann sier alltid: En god soldat benytter enhver anledning til hvile!
  Lykke til med videre handlerunder :-)
  God bedring - Liv

  SvarSlett
 2. Morsomt!!! Men jeg tenker med gru på Gubben min som snorker som et uvær, og han hadde sovnet i en utstillingsseng!!! Så faut, he-he. Men ellers så er det han som bærer, og jeg som handler. MEN jeg liker det best når han står UTENFOR butikken og venter VELDIG tålmodig, mens jeg kan fly fram og tilbake, lukte, se og kose meg. Kanskje noe idiotisk den gangen Gubben stod utenfor butikken, mens jeg var inne å handlet..... klær til han. Men det fungerte greit det, for jeg vet jo hva han liker, he-he. Fungerer i grunnen bedre, enn nå betjeningen drar frem en masse moderne farger og skal prakke på en fyr som ikke har oppfattet begrepet " Nei, takk". Og kjerringa hans står ved siden av å blir oppfattet som et hespetre, fordi hun sier"Nei, ikke den", "og ikke den", og "ikke den". Ha en flott dag, og hils Bygårdsmannen!!!!!! Jeg er nemlig meget fortjust i Home & cottage, selv om vi må på Vinterbro eller Alna-senter, for å finne en butikk. Klemz

  SvarSlett
 3. Herlig!!
  Viste bildene til mannen min, og han så på dem med

  A: Forskrekkelse
  B: Håp

  SvarSlett
 4. Jaha, Bygårdsmannen er som menn flest! Den skikkelsen på senga kunne like godt vært min mann. Han er heller ikke noe glad i at kona saumfarer interiørbutikker. "Du må planlegge hva du skal ha, og så kjøpe det!" - er et kjent sitat. Han skjønner ikke helt at atmosfæren, luktene og det å hvile blikket på noe pent er et must for de fleste som elsker interiør. Jeg er ingen impulshandler og må gjerne se på ting flere ganger før jeg bestemmer meg. Men når dette er sagt, så er han den perfekte pikolo når jeg har vært på handletur og er flink til å komme med positive kommentarer når mormorhuset får tilskudd av nye ting. Ønsker deg fortsatt god bedring og en fin ny uke.
  Klem Berit

  SvarSlett
 5. Ha-ha....dette var gøy å lese. Synd jeg gikk glipp av dette da jeg var på jobb da;o) Velkommen tilbake......
  Klem fra Maliva

  SvarSlett
 6. 'smil*
  God bedring med armen.
  Klem

  SvarSlett
 7. Det er jo imponerende at du får ham med som bærer. Min mann ville nok vært mer enn motvilling.

  Men senga så virkelig innbydende ut. Arm?

  SvarSlett