fredag 25. mars 2011

Vinneren av min 2 års Give Away!

Det er så hyggelig at så mange av dere har deltatt i min 2 års- og 90.000 besøk feiring, og nå har endelig tiden kommet for den høytidelige trekning! P.g.a. mitt lille fravær i det siste, ble trekningen utsatt.
Men nå har Bygårdsmannen vært Give Away-ansvarlig, og har trukket ut den heldige vinneren, som får et årsabonnement på Lev Landlig! Og jeg kan nå annonsere at vinneren er...
... Klarafina, som har en inspierende blogg om quilt, søm og mye mer! Gratulerer så mye, og takk til alle dere andre som også deltok i Give Awayen min! - Og takk til Bygårdsmannen, som sørget for at trekningen foregikk under trygge omgivelser!
Ellers kan jeg fortelle at formkurven min er, om enn sakte, på vei oppover igjen! Og jeg takker så mye for hyggelig kommentarer fra dere, og ønsker om god bedring; det varmer! God helg ønskes dere her fra Bygårdsmannen og frue!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til den heldige vinneren!
  Ha en fin helg!
  Stor godbedringsklem fra Mio

  SvarSlett
 2. Buuuhuhuuu!!

  Ville gjerne vunnet. Abonnerte på dette bladet i starten, men så tok den økonomiske sansen overhånd.
  Gratulerer til vinneren, iallefall. Gjett om hun blir glad for denne fine overraskelsen som en begynnelse på helgen.

  SvarSlett
 3. Hei Cathrine!
  Så godt du har en assistent til å hjelpe deg. Gratulerer til den heldige vinneren. Nå har helgefreden senket seg over mormorhuset. Jeg har puslet og småvasket litt og hatt hjelp til støvsuging og risting av ryer. Måtte pynte opp litt etterpå, og en søt liten Green Gate-kopp (den nye blå med en bølgekant rundt oppe og stempel på siden) fylt med en vakker liten perleblomst fikk plass på et av sidebordene ved sofa'n. Rema 1000 har i disse dager tilbud på Hortensia til 49,- kroner, så to flotte hvite eksemplarer pryder nå stuevinduene våre. Ønsker deg en fin helg. Godt at "rekonvalesenten" er på rett vei. God helg til deg og Bygårdsmannen. Hilsen Berit

  SvarSlett
 4. Gratulerer til vinneren.
  Cathrine, I wish you a good recovery.
  Hugs from Holland

  SvarSlett
 5. Gratulerer til vinneren. Håper det går bra med deg, Cathrine.

  Ha en fin helg, klem :)

  SvarSlett
 6. Hei Cathrine!

  Så god du er! Tusen takk for go`ord i dag! Thomas og jeg skal kose oss i helgen og det håper jeg du også kan. Vi skal surre rundt i heimen og pusse opp og ordne. I morgen håper jeg at det blir tid og vær til å være litt ute også. Skal i alle fall måke meg vei frem til tørkestativet. Nå skal klesvasken ut!!!

  Doen vår er fra Ifö

  Klem fra Liv

  SvarSlett
 7. Gratulerer til den heldige vinneren og god bedring til deg. ☺

  SvarSlett
 8. Gratulerer til vinneren som foresten ser ut som har en veldig fin blogg! Skal inn å myse litt der ja ;)
  Ha en fin helg!
  klem fra Laila

  SvarSlett