mandag 18. april 2011

Påske i pastell!

Jeg synes det er så mye vakker påskepynt og vakre dekorasjoner å se, og jeg har falt ettertrykkelig for de i pastell! Særlig de i rosa og lyseblått!

Men det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse på de som kjenner meg bittelittegrann?!Så her kommer det litt påskeinspirasjon i pastell! Lys rosa, lyseblå, støvgrønt og lysegult - det er vakkert i skjønn forening eller hver for seg!
Som dette påskebordet i rosa, med kritthvit duk, kremhvitt og rosa servise, gammelt sølvtøy, og en ærverdig påskehare som vokter det hele!
Bordet kan lett flyttes ut i hagen, når våren og sommeren bare har kommet et stort skritt nærmere! Eller man har en glassveranda eller vinterhage å nyte påskemåltidene i!

"Jula varer helt til påske", heter det jo, og et lite juletre kan bli en veldig fint å bruke til påske også, bare man har påskepynt å henge på det!

Og har man ikke tatt vare på juletreet, kan en emaljebøtte med noen grener i også gjøre nytten! Det er i grunnen bare å bruk fantasien, og det man har i huset allerede, dere!

10 kommentarer:

 1. Hi Cathrine, thank you for the lovely Easter decorations in pastelcolors.
  Have a nice week, klem

  SvarSlett
 2. Vakre påskebilder med masse inspirasjon!
  Ønsker deg og dine kjære ei flott påske! klem : )

  SvarSlett
 3. Så utrolig lekker påskepynt!
  Har faktisk fått sans for påskeharer i det siste. Det kommer kanskje av at det er flere av det slaget å se i butikkene nå. Før var det liksom bare egg og kyllinger.

  Nå er vinnere av min påskenøtt nr 2 kunngjort og nytt brudebilde lagt ut. Utrolig mange fantasifulle fortellinger folk kommer med! Kjempemorsomt :)
  Velkommen til å delta, eller bare lese.

  SvarSlett
 4. Så mange lekre påskebord!
  Ønsker deg en nydelig påske, klem Hanne

  SvarSlett
 5. Så nydelige påskebilder :D I år vet jeg ikke helt om det blir påske-pynting her, så langt har det vært nydelig utevær. Kanskje kyllingene må bli med ut ;)

  Ha en trivelig påske :D

  SvarSlett
 6. Fine bilder, påsketreet var jo morsomt! Her hos oss blir det nok et enkelt påskebord, siden jeg skal på jobb i hele påsken. Men det er jo artig å se på bildene likevel... ;)

  I dag var det rene sommeren, og siden jeg ikke skal ha sol på overkroppen, var det fine silkeskjerfet jeg fikk av deg perfekt å dekke utringningen med! Da tenkte jeg på deg :) Det kommer til å bli brukt mye, tenker jeg ;)

  Klem
  Sylke

  SvarSlett
 7. Å herreli', så lekkert påskebord, særlig det første! Sarte pastellfarger er så nydelig, også blått da! Har aldri tenkt påskefargene er noe annet enn gult og grønt. Kanskje må jeg revurdere det.
  God kveld til deg.
  Klem Berit

  SvarSlett
 8. Tak for fin inspiration til pynten i helligdagene, ønsker dig samtidig en god påske!

  Klem Helle

  SvarSlett
 9. I love those colors too, and those Easter table settings are all so pretty :-)
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett