fredag 18. mai 2012

Fra B for Brød...til B for Barbie!

- Det gjelder bare å være kreativ og se mulighetene, pleier jeg å si! For ofte forstår ikke Bygårdsmannen hvor det vil "ende", før han ser det ferdige resultatet!

Som da jeg lett med lys og lykte etter noe som kunne bli til et Barbie dukkeskap. Først appellerte jeg forgjeves til snekker'n i Bygårdsmannen, men forsto raskt at det kunne jeg ventet herfra og til evigheten på!

Tapetsering!
Og side jeg allerede var godt i gang med å strikke Barbie-garderobe til 6-åringen-to-be, innså jeg raskt at venting ikke var særlig hensiktsmessig! Her var det handling som gjaldt, og det raskt!

Gulvelegging!
Så da det i siste liten dukket opp en brødboks i riktig størrelse, var jeg ikke sen om å starte prosessen med å gjøre den om til et Barbie-garderobeskap!

Bygårdsmannen tok seg gladelig av eksteriøret, mens jeg konstrerte meg om interiøret! Brødboksen fikk fjernet bokstavene, som var limt fast, deretter sparklet og malt, og div. knotter satt på!

Mens jeg tapetserte innvendig med passende stoff til vegger, og gulv, og sydde skooppbevaringspose, som ble limt på innsiden av døren!

Det er brukt en gammeldags gardinspiral til garderobestang, som ble både skrudd inn og limt.

Den lille kommoden skal dere få se hvordan jeg laget nesten gang, og jeg skal også vise hvordan man kan lage små Barbie-kleshengere av binders!
Jeg har fått spørsmål om jeg kommer til å legge ut oppskrifter på det Barbie tøyet jeg selv har designet, men er usikker på det. Men Sticka till Barbie anbefales varmt - der kan du laste ned oppskrifter helt gratis!

Og jeg må innrømme at jeg ikke er helt ferdig med å strikke og sy til Barbie, men er bitt litt av Barbie-basillen! Så her i spaltene kommer det nok flere smådrypp fra Barbie-hjørnet i tiden som kommer!

Da ønsker jeg dere en flott fredag, og en god helg! Håper dere hadde en flott 17. mai, til tross for dårlig vær de fleste steder!

12 kommentarer:

 1. Dette var jo bare helt HERLIG! Så nydelige detaljer, slik som de ørsmå kleshengerne og de fine klærne til dukken. Virkelig helt skjønt!

  SvarSlett
 2. Utrolig smart funnet på.
  Klem

  SvarSlett
 3. Å, så herlig!
  Husker jeg bygget et helt dukkehus selv - for veeeldig lenge siden:)
  Tenker Barbi og eier ble glad!
  God fredag
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Fantastisk Cathrine! Digger det! Herlig kreativitet, og så fint som det blei!
  God fredag
  Janne Merethe

  SvarSlett
 5. Blir i det nostalgiske hjørnet av å se bildene dine. Tilbrakte utrolig mange timer med Barbie da jeg var liten. Misunner den som får dette skapet :)

  SvarSlett
 6. Så flott, Cathrine! Virkelig kreativt funnet på - og så en brødboks da!
  Heldige lille frøknen som er blitt eier av dette. Da jeg var liten var det smått med Barbie, jeg hadde Petradukke. Men en klassevenninne hadde ekte Barbie for hennes pappa var sjømann og hadde shoppet i USA.
  Men Petra var helt OK hun da.
  Flott bilde av deg og barnebarnet - du er så fin i Gudbrandsdalsbunaden din!
  Fin helg til deg - her skal kvelden nytes.
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 7. Fantstisk smart å lage klesskap til Barbie av en brødboks!

  SvarSlett
 8. Så kreativt. Ble kjempe flott!

  SvarSlett
 9. Så smart,,,,kjempelekkert Barbie skap.
  Det har du all grunn til å være stolt av.
  Lykke til med garderoben.
  Anne

  SvarSlett
 10. Wow, skal si du er kreativ :-D
  Superfint både skap og klær!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 11. Jeg kjenner på at jeg ØNSKER meg barnebarn! Det er ingen i sikte (og bra er nok det, alder og status på mine barn tatt i betraktning), men om jeg får noen, håper jeg inderlig jeg blir en bestemor som deg *S* Skapet var så fint, og jammmen er det godt kommet på! - Liv

  SvarSlett
 12. Kjempefin ide, og helt nydelig resultat. Jeg skal helt klart lage en slik, har kjøpt inn alt, og det bare klør i fingrene. Hvis jeg legger det ut på bloggen min skal jeg like til deg som inspirasjon ;)

  Hilsen Amandainterior.blogspot.no

  SvarSlett