søndag 14. oktober 2012

Julekalender i år? Bli med og stem!

Jeg har fått et lite forvarsel om at det går mot jul! Ja, faktisk så sa Bygårdsmannen alt på St. Hansaften, på årets høysommerdag:
- Nå går det mot jul!

Så han har vært forberedt på det veldig lenge. Mens jeg har vært mer opptatt av at det har vært sommer og sol (noen ganger), og har ikke tenkt så mye på jula, i grunnen!

Men nå har jeg visst ikke noe valg, for butikkene viser allerede de første julevarene, og da blir det unektelig til at man tenker:
- Oj, snart er det jul!
Og det gjelder å være i forkant, ikke sant?

Og i den forbindelse lurer på om jeg skal ha julekalender her hos meg i år også? Jeg er litt usikker, for kanskje dere etter 3 sesonger er lei det? Så derfor tar jeg en liten avstemning! Hva synes du?
Vil du ha julekalender hos Cathrines Kreative Hjorne i 2012?


  
pollcode.com free polls 
Jeg lar stemmegivningen pågå frem til 30. oktober. NB! Jeg må ha JA fra minst 100 av dere for å lage julekalender i år også! Man kan bare stemme 1 gang.

Da venter jeg i spenning, og forbereder meg på at Cathrines Julekalender kanskje er en saga blott?

6 kommentarer:

 1. Oi, snart er det jul !
  Ja det går fort det nå ;)
  Har en sånn sopp jeg også, så fine.
  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg :)
  Janne

  SvarSlett
 2. Jeg synes det er koselig med julekalendere på bloggene, men vet det er mye arbeid bak så du får bedømme selv. Jeg har ikke kommet opp med noen god ide for en kalender selv i år, så spørs om det blir noen hos meg.

  SvarSlett
 3. Ingen følelse av jul der hvor jeg bor for tiden - Italia...

  Ikke så jeg julekalenderen din ifjor, ble følger etter den var avsluttet skjønner jeg.
  Så dette må jeg da få med meg denne julen !!

  JA ! Ønsker julekalender :)

  God jul!

  SvarSlett
 4. Det var vanskelige valg, men et eller annet måtte jeg jo stemme på

  Klem

  SvarSlett
 5. Syntes det er koselig med julekalender jeg,
  Ha en din søndag.
  Klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Jaaaaa - om du orker så vil jeg gjerne følge julekalenderen din i år også! Gledet meg til å åpne lukene i fjor og forfjor, så dette er helt supert! Men jeg skjønner at det er mye arbeid, så du må selvsagt velge selv. Det er i alle fall utrolig hyggelig lesing for meg og sikkert for mange andre også.
  Her er det bena høyt og niks mer som skal gjøres i dag. Med besøk av 3 barnebarn i helgen, så tar det på å skulle leke fra 07.00 om morgenen til 20.00 om kvelden. Det har blitt bollebakst, flasketuten peker på, husking på lekeplassen, tur til butikken etter lørdagsgodt, tur på stranda etter fine sjell, megling mellom søsken, ja i det hele tatt en travel helg. Men det har vært utrolig koselig. I morgen er en ny arbeidsdag, greit det og. God søndagskveld fra Berit

  SvarSlett