torsdag 15. oktober 2009

Benk i ny drakt!

Så var madrassen til utebenken ferdig, og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Utstyrt med ekstra sterk sytråd, og med et par nålestikk ekstra i fra før av såre fingertupper, så hadde den fått et tilstrekkelig antall "knapper"!
Stoffet heter Berta rand og er fra Ikea, mens krakken er kjøpt på Home & Cottage og var en sommergave fra min bedre halvdel! Putene ble kjøpt på Jysk for lenge siden, og passer jo godt som ryggputer!

Fuglehuset er fra Panduro Hobby og malt lysegrått av husbonden, og liten ny hylle har fått husfargen vår!
Lykten er kjøpt i Danmark for flere år siden, og er fremdeles like fin! Så nå er det bare å sette seg ned og hvile seg litt, når man kommer fornøyd hjem fra en tur ut i det fine høstværet!


6 kommentarer:

  1. Benken ble stilig. Fint med det stripete stoffet til det hvite. Får håpe på mye fint vær slik at dere får innvie benken skikkelig før vinteren.

    SvarSlett
  2. så koselig ute hos deg,nydelig sitte pute til benken,likte veldig godt det stoffet fra ikea..deilig å hvile der ja....
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  3. Så deilig og komme hjem og sette seg der i koselige omgivelser:)
    ha en fin aften
    klemmer edda

    SvarSlett
  4. Så fin benken ble;o) Det er en egen tilfredstillelse å lage noe som blir minst like lekkert som butikkjøpt;o)
    Klem
    Linda;o)

    SvarSlett
  5. Det stribede bolster-stof du valgte er rigtig fint og klæder den hvide bænk flot!

    Hav en god helg, klem Helle

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!