tirsdag 16. februar 2010

Det ER komplisert!

Ja, livet kan være komplisert, ikke noen tvil om det. Men da er det jo greit å få se at ANDRE klarer å rote det SKIKKELIG til for seg også! Jeg mener, ikke at jeg er skadefro eller noe sånt. Det er bare en lettelse at jeg ikke er alene med komplikasjoner og svimle karusellturer!
Men det er bare på FILM da, at de klarer å rote det til SÅ skikkelig! Og på en utrolig morsom måte lage KAOS til siste åndedrag! Voksne folk, liksom, som kompliserer tilværelsen både for seg selv og andre. Helt utilsiktet, selvsagt, men hva hadde de trodd? En ex er en ex er en ex! En skilsmisse kan være komplisert den, og er ikke over på 1-2-3. Men man kommer seg gjennom det, og livet blir til slutt rolig og avbalansert igjen for alle parter. Selv om det kan ulme en smule under overflaten, og ex'er KAN være noen slitsomme mennsker å forholde seg til! Særlig hvis det kommer en ny partner inn i ens liv. Da kan det bli månelyst da, faktisk i MANGE, mange år!
For LITT erfaring på området har man jo, og da var det herlig å se "It's Complicated" med Meryl Streep, Alec Baldwin og Steve Martin, hvor de koker en skikkelig suppe på "livet etter skilsmissen"! 10 år er gått, og de fraskilte møtes ved sønnes uteksaminering, noe som bli starten på et komplisert forhold, for å si det mildt!
Men det er til tider ustyrtelig morsomt, mange herlige replikker, og en drivende historie som ender med..... Nei, det skal jeg ikke si! Men jeg anbefaler mer enn gjerne å se filmen, for om ikke annet for å forstå at livet kan være herlig UKOMPLISERT, og bli forferdlig KOMPLISERT igjen, bl.a. hvis man ikke er helt ferdig med ex'n...!
Her kan du se hvor filmen går akkurat nå, og her er Meryl Streeps oppskrift på hjerte cookies øverst! Bilder fra filmen er lånt her. Jeg synes Meryl Streeps er en fantastisk skuespiller, og nå gleder jeg meg bare til å se Julie & Julia!

Takk for kjærkomne kommentarer i går! Ja, min nye kjøkkenhylle er jeg VELDIG glad for, og særlig at den ble LYSEBLÅ! Før kalte man det for "kjøkkenblått", og blåfargen skulle sørge for at fluer holdt seg borte. Her har vi fått MAUR på kjøkkenet, så det hjalp tydeligvis ikke mot det!

14 kommentarer:

 1. åå elsker maryl jeg å
  god morgen forresten,
  ja sånne filmer en en glede å se.takk for tipset,nydelige bilder,
  å takk for besøk hos meg.å vet du...jeg er så glad at i vårt hus er det ikke et eneste spøkelse,helt rolig å stille her,å alle som kommer på besøk sover som engler her.
  men det er litt av en historie som har skjedd her,
  forteller nok den engang på bloggen.
  ønsker deg en nydelig dag vennen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Åhh den filmen hørtes artig ut, tror jeg må få sett den!
  Takk for reklame, det virket på meg ihvertfall. Jeg liker også Merylyn Streep godt. Jeg har sett Julie og Julia, en herlig film hvor jeg både lo og gråt tror jeg...
  Ha en fin uke!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 3. Hei hei.
  Den filmen er bare herlig. Gode skuespillere som spiller en film om daglige ting man lett kan sette seg inn i.
  Ha en fin dag.
  Trude :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg. Den filmen må jeg se....
  Takk for ny kunnskap om blåfargen... Det visste jeg ikke.
  Hjertelig takk for hilsen hos meg. Er sååå glad i den fargen. Og Nilsen, han er over alt. Sniker seg med på bilder stadig vekk. Men han er veldig snill, foreløpig.
  Ha en super dag.
  Klem :O)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Meryl Streep er min favoritt skuespiller. "Åndenes hus" og "mitt Afrika" er uforglemmelige filmer for meg. Storkoste meg med filmen "Mamma Mia" For ca i4 dager siden så jeg "Doubt" på tv.
  ...
  Men det med innblikk i komplikasjoner i brutte forhold er lærerikt for oss alle. Tenk at fra et sterkt kjærlighetsforhold kan hat og drakamper utløses.Jeg har ikke sett filmen men kanskje den forteller om sterke uforløste følelser.

  ***
  Minnes de blå kjøkken og matboder fra min barndom.
  Ha en fin dag!
  klem

  SvarSlett
 6. Jeg er Meryl Streep fan, så denne vil jeg også se. Flott omtale! :)

  SvarSlett
 7. It seems an interesting topic for a movie. Luckily I'm not in that situation.
  Meryl Streep is a good actress.
  Julie & Julia seems very nice to.
  Have a nice day.

  SvarSlett
 8. Filmen står absolutt på lista!
  Om ikke blåfargen din jager bort maur eller fluer, skal du være glad til.
  Én teori om hvorfor den gamle blåfargen jaget bort fluer, er at blått ble framstilt ved hjelp av arsenikk.
  Og arsenikk er slett ikke bra!
  Ha en riktig god og arsenikkfri dag!

  SvarSlett
 9. Denne skal jeg se, elsker den dama, så det må være en flott film uansett;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. Gleder meg til å se denne filmen .. alt Meryl Streep er med på må man jo få med seg. Er jo et "kvalitets-stempel" spør du meg.

  Jeg hadde knallblått kjøkken på to av mine tidligere bosteder .. men tror ikke det var sånn jage-fluer-farge akkurat .. hihi ..

  Maur på kjøkkenet er ikke gøy .. hadde maur i sokkelen tidligere - skikkelig ekkelt .. de var store også .. Nabohuset var infisert med stokkmaur - så det var nok noen sånne som kom på besøk .. heldigvis forsvant de når de nye eierne flyttet inn og behandlet huset .. i tillegg til at jeg sprayet hele muren rundt huset og heller etc rundt her ..

  Håper du får en flott tirsdag - klem!

  SvarSlett
 11. Hei. Glad du så filmen jeg anbefalte (O: Jeg så mest det humoristiske i alt kaoset. Vil ikke kalle det bare kaos...Tenker livet inneholder alt,men denne filmen fikk meg til å le så befriende. Herlig film, herlig kaos, og herlig romantikk med bøtter av humor. Ha ei fin helg. Klem fra Mai Liss

  SvarSlett
 12. Skjønner at jeg må kjøpe meg noen flere dvdèr - kommer meg aldri på kino, men hjemme er det jo muligheter...Takk for tipset!
  HIlde

  SvarSlett
 13. Maryl Streep er også min favoritt. Etter å ha sett Mamma Mia ble dette enda mer forsterket.

  SvarSlett
 14. Elsker Meryl Street! Og nå fikk jeg veldig lyst til å se filmen :)

  SvarSlett