fredag 5. februar 2010

Mer ABC!

Ja, navneduker er vakkert, og det er flere som har spurt om den første navneduken jeg viste i går er min egen. Men der må jeg dessverre skuffet medgi at den henger på et museum i Celle i Tyskland! Men en kopi kan kjøpes her, hvis man vil brodere den selv!
Broderiene over er for øvrig lånt fra Brodera nu, som har flere gratis bokstavmønstre og tips om brodering.
Ellers har Familien i nr. 3/2010 en flott artikkel om navneduker, for de som vil lese mer. Bladet er i handelen akkurat nå.
Ved en tilfeldighet kom jeg over franske Dany, som har en utrolig flott broderiblogg! Her er et par av hennes vakre navneduker!

Da håper jeg dere ble inspirert, nok en gang! Etter vegg klokken "Opp med hanen" er jeg i strikkemodus, men et lite broderi ved siden av, det skal jeg alltids klare!

6 kommentarer:

 1. Får lyst til å brodere jeg nå....

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Mange vakre broderier du har vist oss. Jeg har faktisk en liten gammel brikke med ABC. Tror jeg må finne den fram og ramme den inn nå.....(Luuuurer på hvor den er).....
  Ha en fin fredags-kveld.
  Klem :O)

  SvarSlett
 3. Alltid så koselig her hos deg..kjempe fine broderier ;))
  ja så var det helg igjen,tenk så deilig og jeg har fri i morgen så ikveld skal jeg virkelig sitte oppe å kose meg med dere bloggere ;))
  god helg til deg
  klem fra meg

  SvarSlett
 4. Så fine broderier du viser! Veldig moro å se at den første navneduken er fra museet i Celle. Har vært i byen mange ganger, også på museer, men ikke akkurat i dette! Ha en god helg :)

  SvarSlett
 5. Så flott! Broderi har noe veldig klassisk over deg - jeg kalrer ikke korssting - surrer med retninger og telling, men mammaen min... Jeg syr , men stitchery...
  HIlde

  SvarSlett
 6. Kjempe nydelig :)
  Du har en fantastisk blogg :)

  Ha en nydelig helg:)
  KlemTina

  SvarSlett