fredag 29. april 2011

Happy Wedding Day!

Så er endelig den store dagen kommet, og vi kan benke oss foran fjernsynsapparatet (som det het i 1968, da kronprins Harald og frøken Sonja Haraldsen giftet seg!), flatskjermen eller laptopen, og nyte det kongelige bryllupet 2011!

For i dag gifter som kjent prins William seg med Kate Middleton i Westminister Abbey i London, og der skulle man som kjent ha vøri akkurat nå! I Londons gater, som er fylt til trengselen av festglad briter, med Union Jack i hendende, og med kort vei til en liten bryllupslunch! Men en liten tyvtitt bak kulissene får dere her! Skru opp lyden og nyt det!

Akkurat nå kribler det nok litt ekstra i magene til de små brudepikene, som her da prins Charles og lady Diana giftet seg i 1981! Og vi venter utålmodige og spente på hvordan Kates brudekjole vil se ut, og om den vil bli like monumental som prinsesse Dianas i sin tid var det!

Når jeg sier "vi", så mener jeg ikke Bygårdsmannen, bare så det er sagt! For han venter slettes ikke på noe kongelig, britisk bryllup, og langt mindre er han opptatt av Kates brudekjole! Der i mot er han opptatt av om vi skal feire dagen, og det betyr: - Blir noe ekstra godt på bordet under tv-sendingen?

Men da må jeg nok skuffe ham med at at fruen verken har bakt cupcakes eller sine berømte kanelboller, men at det sikkert er en mulighet for å benytte seg av det lokale konditoriet, hvis han synes at begivenheten fortjener en aldri så liten festlig marsipankake!
Og det kan det hende han synes. når den kongelige bryllupet snart fyller stuen vår, og festen når sitt absolutte høydepunkt! Kos dere med bryllupet, som dere kan se fra kl. 10.00 her og her! Lykke til William og Kate!

7 kommentarer:

 1. Jeg er også buden, og gleder meg til den store festen;)
  I tillegg skinner sola, og det er vindstille, så det blir en travel dag mellom TV og uteliv:O)
  Kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Dette er nok dagen for litt alenetid. Polere campingvogna er kanskje en god idè på denne dag. Min interresse for nevnte bryllup, har ikke tatt helt av! Sånn er det bare.....:-)
  Kan hende jeg titter innom når du hyler som høyest....
  "Bygårdsmannen"

  SvarSlett
 3. Jeg er spent på kjolen, men royale cupcakes er det dårlig med her på kontoret, gitt. Kos deg med bryllupet.

  SvarSlett
 4. Jeg er bare tilskuer, jeg har ikke gjort meg opp noe mening enda.Det er til ettertanke at de egentlig ønsker seg et lite bryllup og dette er hva verden presser de til. :))

  SvarSlett
 5. Dette var virkelig flott! Hun var en aldeles nydelig brud, og hennes nybakte ektemann var ikke dum han heller! Brudekjolen var elegant og veldig vakker med de skjønneste blonder. Nå håper jeg bare at de får et langt og lykkelig liv sammen. Sett ut fra bildene i dag, så ligger alt til rette for det.
  Litt sånn pomp og prakt innimellom i form av et kongelig brullup med ditto gjester, er ikke å forakte på en fredag. God helg til deg.
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 6. Åh, jeg var også i det store bryllupet idag, fikk ikke på meg den lange kjolen i tide - så det ble de enkle tightsen og t-skjorte, men det virket ikke som om brudeparet brydde seg om det - de hadde likevel nesten bare øye for hverandre :o)
  Og så vakre de var!
  Ha en superfin helg!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 7. Klart vi benker oss! (Hvordan i all verden det uttrykket oppsto - fjernsynsapparatet gjorde jo sitt inntog etter sofa og lenestol)
  Bryllupet var nydelig, og bruden var vakker, men mer smekker enn monumental *s*
  Alltid morsomt å få med seg slike historiske begivenheter!
  God helg - klem og god bedring fra Liv

  SvarSlett