tirsdag 29. november 2011

En god start!

Det skal ikke så mye til før det blir litt jul i stua! En Amaryllis og to gode hjelpere er en fin start! Og at man tager det man haver!

Jeg kjøpte noen Amaryllis for flere uker siden, da de var på supersalg, og stoppet dem i voksprosessen ved å sette dem i Bygårdsmannens snikkarbu! Der har de fristet en mørk og kjølig førjulstid.

Men nå var tiden kommet får å få dem skikkelig i gang, opp og stå, og inn i varmen for å vokse seg store og fine gjennom adventstiden!

Og med litt grønn mose, røde sopper, kongler, kanelstenger i pakke og en tørket appelsinskive, ble det jammen meg en god start på det hele!

Og de to små hjelperne mine fikk no'fint å ta med hjem til mamma og pappa, etter en kreative og aktiv førjulsweekend hos mormor og Bygårdsmannen i huset i skogen!

Dette var en god start på advent! Og nå er det bare å glede seg til alt det som venter av julekos og julehygge i ukene fremover!


12 kommentarer:

 1. Koselig med slike hjelpere....
  ha en flott dag..

  SvarSlett
 2. Så fine de soppene er. Jeg har kjøpt inn mose, så det skal bli fint i karmen vår også etterhvert. Men de fine vårblomstene du har til å hjelpe deg på kjøkkenet; ja, sånne har ikke jeg! :)

  SvarSlett
 3. What lovely pictures of lovely girls and nice flowers...! Groetjes Lupineke

  SvarSlett
 4. Så fine hjelpere du har! Og resultatet ble kjempeflott :)
  Ha en fin tirsdag!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 5. Så koselig dette så ut, og jeg tenker både store og små satte pris på denne stunden;)
  Nyt dagene framover, jeg håper å få litt julehus etterhvert som kjøkkenet skrider fram;)
  Så trivelig at du ville være med på gibort'n min;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Nydleige småjenter og flotte adventsoppsatser. Du kan få det til! Er litt i tenkeboksen når det gjelder heklekappene du har for salg. Vet ikke helt hvor jeg skal ha dem, så vi får se.
  Ønsker deg en fin førjulstid.
  Klem Berit

  SvarSlett
 7. Godt med god hjelp;-)) Og resultatet ble superfint!

  Nå gleder jeg meg stort til jeg snart kan ta den flotte adventskalenderen min i bruk. Den kom i posten allerede dagen etter jeg hadde sendt deg adressen min, så kjappere kan det vel neppe gå;-))

  SvarSlett
 8. Å, så koselig dette var da. Flinke hjelpere;-))

  SvarSlett
 9. Hej Cathrine lovely pictures from your granddaughters and their creative work.
  Have a nice evening, klem

  SvarSlett
 10. *S* Jeg synes nok hjelperne overstrålet amaryllisen i sjarm og glede. Ikke til forkleinelse for amaryllisen - den var så fin den kunne være *S*
  Så heldige dere er som får dele julen og juleforberedlsene med barn i sin beste julealder!
  Kos deg videre - Liv

  SvarSlett
 11. Og dette var JUL med store bokstavar!
  Så kjekt de har hatt det,og sååå kjekt for dei to jentene å komma heim med ein slik flott og "skikkeleg" overraskelse:0) (ikkje eit vondt ord om dorullkjernar altså - men...)
  Kos deg vidare i adventstida!

  SvarSlett