onsdag 30. november 2011

1 dag igjen!

Da nærmer det seg åpningen av Cathrines Julekalender 2011! I morgen den 1. desember går startskuddet, og jeg sier bare: - Gled dere! For jeg tror at i julemåneden i år også, vil bli hyggelig og by på mange overraskeler her hos meg!

Som jeg har annonsert tidligere, vil julekalenderen min i år bli litt annerledes enn i 2009 og 2010. Man må jo fornye seg litt, men selvsagt uten at den blir noe dårligere av den grunn! Så i år blir det noe  nytt, noe gammelt, noe jeg har lånt, og mye jeg har fått!

Årets julekalender har ikke innlegg og luker hver eneste dag 1-24 desember, men på utvalgte dager! Men nytt av året er at dere med en gang vil se hva som skjuler seg bak luken, og kan delta i konkurransen om premien! Hvem som har vunnet all julekalendergavene, offentliggjøres 1. juledag!

Gavene er virkelig flotte og kommer fra Lev Landlig, Frk-Doris, Vakre Hjem & Interiør, Cappelen Damm forlag, Landcharm, Magasinet BUNAD, bladet Familien, m.fl. og fra min egen loppeblogg Cathrines Lille Loppehjørne! Men hva som er bak de enkelte lukene forblir selvsagt en hemmelighet, ellers blir det jo ikke noe spennende!

Velkommen tilbake i morgen den 1. desember!

7 kommentarer:

 1. Wow, Cathrine these pictures are really beautiful! I loved this post.I hope you and your family are enjoying the build up to Christmas!

  Best Wishes
  Beth

  SvarSlett
 2. Så koselig at du vil ha julekalender for oss i år også!
  Klem

  SvarSlett
 3. Du er virkelig flink til å lage inspirasjon i denne førjulstida!

  SvarSlett
 4. I'm looking forward to your calendar again this year. You're always so creative, and it's lots of fun too :)
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 5. A beautiful blog, Cathrine, and a beautiful calender. Thanks for sharing.

  SvarSlett
 6. the pictures are so nice. Thank you for sharing. Have a nice adventstime till Christmas!

  SvarSlett
 7. Hei Cathrine!
  Ja da ser jeg du er i rute!
  Og så mange flotte sponsorer du har! Spennende å se om jeg er heldig i år.
  Godt du har fått så flott "hjelper" frem mot jul. Dukken var jo bare helt nydelig. Ser bunaden er lik til din - jeg har også hatt en slik.
  I natt hadde jeg klokken til å ringe 03.30 - hadde jo en pakkekalender til studenten som måtte være ferdig før jeg dro på jobb denne morgenen.(Når det nærmer seg jul er hun fremdeles bare en "liten" jente - full av forventninger. Ikke gikk jeg og la meg igjen etterpå heller! Fikk brettet en stoooor klesvask, ryddet utav oppvaskmaskinen, kokt kaffe og smurt nister før morfar sto opp kl. 05.50! Ikke dårlig det. Tror jeg blir trøtt som en strømpe i kveld. Godt det snart er helg!
  God torsdagskveld til deg.
  Klem Berit

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!