fredag 17. august 2012

Vinn Tove Fevangs nye bok!

Som jeg skrev om for ikke så lenge siden (se her), er jeg ivrig samler av gammeldagse, nostalgiske grytekluter, og jeg skulle gjerne laget meg noen nye i de gamle mønstrene!

Som gryteklutene med bølgekant, som mange av dere har spurt om oppskriften til!

Eller denne kjolegrytekluten, som jeg har i flere farger!

Men nå kan jeg tipse dere om en ny bok av Tove Fevang: HEKLING & HAKKING TIL KJØKKENET (Cappelen Damm)!

Der finner man alle de gamle tradisjonelle mønstrene, samt mange litt mer ukjente modeller! Den stripete over har jeg selv, og her får man oppskriften!

I kapittelet Blått til lyst, finner man de som går i blått i alle nyanser! Boken har 50 forskjellige modeller, så her er det noe for enhver smak!

Jeg har vært så heldig å få 1 eks. av Tove Fevangs bok Hekling & hakking til kjøkkenet (Cappelen Damm) å gi bort til en av dere!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i trekningen, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget! Husk å skrive e-post adr. din dersom du ikke har egen blogg. Jeg trekker den heldige vinneren 23. august!

Her finner du for øvrig Tove Fevangs hjemmeside! Boken HEKLING & HAKKING TIL KJØKKENET anbefales på det varmeste!

29 kommentarer:

 1. oioioioi, denne vil jeg være med på.
  Så ut som en herlig bok.
  God helg
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne være med å vinne boken.
  Hilsen Hege (hegeand2@broadpark.no)

  SvarSlett
 3. Hei....der var det jammen mange flotte grytekluter! tenk å hekle slike gammeldagse kluter og henge opp på kjøkkenet. Kunne vært artig å hatt boka ;)
  Hilsen Jorunn
  jorunnelisa@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne være med. Det dukker opp mange barndomsminner fra besøk på andres kjøkken her. Min mor var ikke så pyntete av seg, og brukte et stort håndkle som gryteklut.

  SvarSlett
 5. For ei fristende bok!!!! Hadde blitt super glad hvis jeg var så heldig å vinne!!! Jeg lærte "hakking- teknikken" som liten jente av ei tante til pappa!!!! Glade minner:-)GOD HELG!!! Klem Ruth

  SvarSlett
 6. ØNSKER DEG EN FIN HELG :)
  KLEM FRA ELI :))

  SvarSlett
 7. Hun er nu smart hende Tove Fevang. Hvorfor har ingen før tænkt på at lave sådan en bog. Der er nok en del som gerne vil lave de gamle grydelapper. Rigtig dejligt. Jeg må se om jeg kan vinde. Min mail er: linahallund@msn.com. Så må vi se om jeg skal til at hækle grydelapper her til vinter.
  Mange hilsner Lina

  SvarSlett
 8. Oi, vil selvsagt være med!! :)

  SvarSlett
 9. Oi, vil selvsagt være med! :)

  SvarSlett
 10. Hei Cathrine!
  Ja denne skulle jeg gjerne hatt! Da jeg heklet de hvite/blå kjolegryteklutene kopierte jeg opp et bilde av dem du har på bloggen din (unskyld??), men de ble veeeldig fine. Hadde jeg hatt denne boken skulle jeg virkelig kost meg!! (Etter flytting og bunadsyingen og ...., selvfølgelig. Ønsker deg og dine en stålende helg! Hilsen Berit

  SvarSlett
 11. Åhh så flot en præmie.....den vil jeg godt nok gerne ha´ fingrene i :-)
  Jeg elsker fine grytekluter i mit køkken ;-)

  SvarSlett
 12. Så mange fine og gamle grytekluter du har klart å samle. Det er jo små skatter som må tas vare på. Denne boka er jo helt genial, viktig å ta vare på gamle teknikker. Og jammen hadde de god smak før i tiden også, mange er jo skikkelig lekre. God helg:)

  SvarSlett
 13. Hej!
  Jo tack, vill gärna vinna denna fina bok!
  Trevligt att det finns mönster till gamla grytlappar!
  Hoppas på tur .... :O)
  Kram Vivan

  SvarSlett
 14. Disse var kjempe fine. Veldig stilig å ta fram det gamle /gode igjen synes jeg :) Kan ikke hekle selv, men har veldig lyst til å lære .
  God helg.

  SvarSlett
 15. Åååååå - dette vil jeg gjerne være med på. Jeg samler også på gamle grytekluter. Siste tilskudd i samlingen fant jeg på Mjøsmarkedet for et par uker siden.

  Må sjekke nettstedet du viser til. Takk for tips og god augusthelg!

  SvarSlett
 16. Som vanlig er jeg med :)
  KLÆM

  SvarSlett
 17. fristende bok!
  Sikker mange som har lyst på denne.

  Ha ei fin helg! Klem,

  SvarSlett
 18. Så fin bok! Dette vil jeg gjerne være med på :)

  SvarSlett
 19. Flott utlodning! Jeg liker alt som har med handarbeid å gjøre!
  God helg!

  SvarSlett
 20. Så flott premie :-) den kan virkelig ønske meg:-) Flott blogg du har, jeg får ofte insperajon her inne Ha en fin helg!

  SvarSlett
 21. Jeg ble så glad når jeg fannt siden din idag,,,for du har samme lidenskapen for grytekluter som det jeg selv har-) Jeg kan huske mange av disse gamle fra kjøkkenet til min mor-)) Jeg er vokst opp på gård,(ikke bygård, lol) så vi hadde stort kjøkken,med mye aktivitet . Fortsatt lykke til med siden din-)

  SvarSlett
 22. Hei,koselig blogg du har.Vil gjerne være med i trekningen om den flotte premien.Hilsen Vigdis (jmag-vaa@online.no)

  SvarSlett
 23. Denne boken ser veldig spennende ut.
  Jeg er mer enn gjerne med på trekningen :)

  SvarSlett
 24. Så flott en blogg du har! Jeg vil gjerne være med på trekningen av den fine boken, jeg liker veldig godt blått og hvitt på kjøkkenet! :-)
  Hilsen Trude(trude.ellen@gmail.com)

  SvarSlett
 25. Ser ut som en fantastisk bok! Og bloggen din er bare SÅ inspirerende! (kristinlyngsol@gmail.com)

  SvarSlett
 26. Hei Cathrine
  Er mye inne på sidene dine. Liker veldig godt stilen dinn.Har akkurat begynt å hekle gryteklutene i åttebladsmønster.Den nye hekleboka hadde derfor vært helt topp å få.Må ha noe håndarbeid på gang hele tida.

  SvarSlett
 27. Hei Cathrine!
  Tusen takk for hyggelig omtale av den siste boken min! Du har jo også mange fine gamle grytekluter her på bloggen din, det er noe eget ved disse gamle gryteklutene. Har samlet endel gamle grytekluter fra USA i sommer og det mest morsomme er kanskje at mange er de samme som vi kjenner til her hjemme!
  Håper du som vinner boken får mye glede av den!
  Hilsen Tove

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tove! Boken din fortjener absolutt hederlig omtale, og heldig er den som vinner den!

   Så moro at du fant grytekluter i USA som var like de vi selv har - kanskje de som utvandret tok med seg oppskrift/modell? Eller kanskje var det omvendt? Mange føler i hvert fall veldig nostalgi når man ser grytekluter som hang på bestemors kjøkken!

   Slett
 28. Du har en veldig inspirerende blogg:) Håper å vinne boka . mvh Kristin kristin_roevik@hotmail.com

  SvarSlett