lørdag 28. november 2009

Litt jul i stua!

Jeg må vel innrømme av det å jobbe med julekalenderen (se forrige innlegg) har satt meg en viss julestemning! Vanligvis er jeg litt treig der, og insisterer på at alle julelysene f.eks. IKKE skal tennes før 1. advent!
Men det glapp i år! Hovedsaklig fordi vi får besøk av barnebarna i dag - 1 med overnatting i farmor-huset - så da hang vi opp julestjerner og lys, og satte frem adventsstaker i går. Jeg har akkurat tent dem i mørket, og det var så VAKKERT!

Selvgjort er velgjort, heter det jo, og det er ikke for sent å lage sin egen adventstake! Pernilla Wahlgren på TV4 viser hvordan det kan gjøres, gjerne sammen med barna! Se her! Handlelisten finner du her!
Den mørke morgenstunden, ga meg litt Julenatt i Blåfjell-stemning, som jeg var og så sammen med min datter og det eldste barnebarnet torsdag! Her er hun fotografert full av forventning før filmen! Den anbefalses på det varmeste!

Ellers er tradisjonen at vi baker pepperkaker her hos oss - dette bildet er fra i fjor - og her var det noen som koste seg med både pepperkakedeig- og baking!

God 1. advent til dere alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Så lekkert julepyntet inngangspartiet!
  En glede for alle som vil besøke dere i julen.
  Kos deg med familien!
  God 1. Advent til deg og dine!:)

  SvarSlett
 2. så koselig dette var,nydelige bilder,ja nå er det advent,å det er så koselig,vi å baker pepperkaker her med barn og barnebarn det er så trivelig..
  å pepperkakehus,men kjøper gjerne de ferdige sett i butikk å setter sammen å pynter,ellers hadde vi ikke blitt ferdig,blitt mange etterhvert,men du å koselig,ønsker deg en herlig rolig feiring.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Koselig innlegg med fine bilder!
  Ha en fin förste advent!

  Klem Irene

  SvarSlett
 4. Her var det virkelig innbydende - rene julehuset. Spennende denne julekalenderen din.

  SvarSlett
 5. Så koselig! Her kommer man i skikkelig julestemning. Flotte bilder!

  Klem Barbro

  SvarSlett
 6. Så koselig alt sammen. Her i huset bes barnebarn inn enten 1. eller 2. advent til adventskos. Vi har en eller annen aktivitet + vafler og saft + eventyr. Det er så koselig...
  Ha en fin advent. Klem :)

  SvarSlett
 7. Koselige pepperkakebaker-bilder (O: Kom nesten i julestemning av å se på bildene av de ivrige småtassene. (O: Gleder meg til julekalenderen, Cathrine (O: Bloggen din er koselig å besøke. Den gir ro og mye syn for øyet. Ha en trivelig 1 advent. Klem fra Mai Liss

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!