mandag 11. mai 2009

Badet vårt!

Det er en stund siden jeg tok disse bildene, men så var det andre, viktigere ting som kom med i bloggen min først! Men, så kom til å titte innom mappen med bildene jeg tok, og da fant jeg ut at jeg bare MÅTTE vise dem frem! For badet vårt er vel ett av de rommene i huset som jeg er mest fornøyd med!

Utgangspunktet var heller dårlig. De forrige eierne hadde gjort den store bommerten å MALE de nederste flisene, og det anbefales IKKE! Men etter litt vurdering frem og tilbake, og om vi skulle skifte ut flisene eller ei, valgte vi å male over dem. Det sitter ikke super godt, men ved litt forsiktig behandling går det greit. Det ble malt 1 strøk heftgrunn og 2 strøk Strax olje (15 silkematt) i gråfargen Dugg (4176).

Baderomsinnredningen i furu ble byttet ut med Flåren fra Ikea. Den var helt ny da, for snart 4 år siden, og jeg falt veldig for de frittstående skapene med vakkert, mønstret glass, og de nydelige linjene!

Min bedre halvdel fikk en skikkelig mannfolkjobb med å montere delene og koble til, men etter det var gjort var det bare lutter fryd og glede! Vi er heldige og har et stort bad, med 2 store vinduer som slipper inn mye lys, og de hvite blondegardinene er også veldig "hjelpsomme" med å slippe inn lyset!

Smijernsbordet i Jugend stil er et bruktfunn, som jeg pusset opp for noen år siden, og er supert til oppbevaring av enkelte utvalgte interiørmagasiner!
På veggen har vi hengt opp en liten amorin som pynt, og ellers går det også her i blå og hvite detaljer! Håndklestang- og kroker m.m. er serien Lillholmen fra Ikea.
Klokken på veggen er opprinnelig en gammel porselenstallerken, som jeg fikk boret hull i, og gjort om til veggklokke!
Dette er et bad jeg blir glad av å komme inn i, eller som en gjest sa en gang: - Jeg satt på do og følte meg som en prinsesse!

12 kommentarer:

 1. Nydelig bad du har...gøy å se før og etter bilder...Masse fine detaljer:O)Nyt dagen min venn..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Dette var da veldig fint. Ser veldig bra ut med den malingen i den fargen dere har valgt. Mange søte småting og detaljer - fint!

  SvarSlett
 3. Hehe! Det er bra når man får gjestene sine til å føle seg som prinsesser på do!

  Fint var det!
  Hilsen L-jo

  SvarSlett
 4. Herlighet for eit nydeleg baderom! Ingen sak å få ein god start på dagen der inne... Og flisene vart flotte i grått, ein heilt utruleg forandring! Godt sagt av gjesten som vart sittande der..
  Og så ser eg vossabunad på barnebarn på sida her.. har du noko tilknytning til Voss eller?
  Ha ei strålande veke:0)

  SvarSlett
 5. Kjempe fint bad, skjønner godt at du er så fornøyd med det :) Det er virkelig et nydelig bad!

  SvarSlett
 6. Så lekkert bad du har fått til,nydelig!Har samme langskap som deg,søtt:) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Hei Cathrine!
  Takk for koselig kommentar hos meg, koselig å få kunne gi bort litt ideer ;)
  Badet ditt likte jeg veldig godt! Forstår godt at du fallt for de frittstående skapene! JEg har også det, og er veldig fornøyd med løsningen! Så bra det ble at dere malte flisene!! Og jeg forstår godt at dere gjorde det ;) Er så glad i å se før og etter bilder!!
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 8. Lekkert bad!
  Ha ei fin uke!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 9. Nydelig bad:) Eg har også denne baderomsinredningen frå IKEA. Nydelig!!
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 10. Virkelig koselig på badet ditt!

  SvarSlett
 11. Hei Cathrine. For et bad!! Her hadde jeg også følt meg som ei prinsesse!! Antagelig hadde jeg flyttet inn (O: Du har nese for det meste du. Badet ser romantisk og flørtende ut.Veldig innbydende Dette har du lagt sjelen din i. Herlig. (O:

  SvarSlett
 12. We have the same ikea bathroom items, but mine look totally different , with a more Mediterranean feel, as we have used Italian yellow tiles. But they are so functional, stylish and reasonably priced.

  SvarSlett