mandag 7. mars 2011

Tildas fantastiske atelier!

Tilda-figurene og Tilda-bøkene har blitt veldig populære her hjemme, og selges over hele Europa, i Kina, USA og Australia. Allerede som 25 åring startet Tone Finnanger det fantastiske eventyret om Tilda, og det har blitt mange Tilda-fan i fra starten i 1999 og frem til i dag!
Vi simphelten elsker de vakre figurene, fargene og de fantastiske ideene! Og da en pakke bøker dumpet ned i postekassen min nylig, var jeg ikke sen om å gripe den siste Tilda-boken, "Tildas Atelier", og sette meg godt til rette i sofaen!
Så var det bare å drømme seg bort i den vakre Tilda-verdenen, der fargene og kreativiteten rår! Og heldige Tilda-mamma'n som har arvet et stråmønster servise til 40 personer etter sin bestemor, som i boken blir brukt som en del av kulissene!
Tildas Atelier har idé og mønster til dekor, som sommerfugler, roser og nelliker, og selvsydd pynt som ring, armebånd og belte! Et eget kapittel er viet Tildas sirkus, der barna kan få sitt eget lekeland med sirkustelt, sirkusdyr og alt som hører til et ordentlig sirkus!
Ønsker du deg et fuglebur og et par kakaduer, har du sjansen nå! De er allergifrie og bøsser ikke så mye, og det er heller ikke så mye kakling fra disse fuglene, så de vil passe godt inn i et hvert hjem!
Tilda sin verden er som et sukkersøtt eventyr, der hver side er som rosa sukkerspinn, en pose sukkertøy, et kakefat fullt av muffins, eller en skål med søte bringebær! Du kan bla i boken og la deg friste her!
Tildas Atelier er utgitt på Cappelen Damm, og er den 12 i rekken av inspirerende Tilda-bøker! Tildas mamma, Tone Finnanger, har sin egen hjemmeside her, og ny blogg her! Så da vil jeg bare slutte meg til jubelkoret og si: Tildas Atelier er nydelig bok, som anbefales på det varmeste!
Klem Cathrine

7 kommentarer:

 1. Har ikke kjøpt boken ennå, men etter å ha sett bildene dine fra boken, frister det virkelig med nok en Tildabok i samlingen.

  SvarSlett
 2. Var og skulle kjøpe boken på lørdag, men de hadde ikke fått den inn enda....sukk...ser ut som en lekker bok!

  SvarSlett
 3. Takk for tips : ) Har ikke prøvd meg på noe Tilda enda på symaskinen, men håper jeg tør etterhvert ; ) ! Har iallefall linket til Tilda bloggen på siden min : )
  Ha en ny flott uke
  klem Tove

  SvarSlett
 4. Hej Cathrine, lovely book, I can dream away by the photo's. A lot of inspiration. Thank you for showing.
  Have a nice week,
  klem Willy

  SvarSlett
 5. Hei Cathrine!
  Ja Tilda's stoffer og figurer er en sann symfoni av farger! Så mye flott å hvile øynene på. Men må jo si at et stråmønster til 40! personer tar kaka! Tenk å arve noe så flott! Mine foreldre hadde teservise til 12, men det havnet hos min søster. Jeg fikk et annet teservise - Spire - fra PP. Fint det også.
  Ha en fin kveld.
  Klem Berit

  SvarSlett
 6. Thanks so much for the link. I loved looking through those pages :-)
  Your sweater turned out beautifully!!!
  I don't know anyone here that can knit like you can. What a talent.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 7. Ja hun er flink altså!! Husker da hun startet - og for et univers hun har skapt! Mye å bli inspirert av - akkurat som dine innlegg Cathrine - nydelige som alltid - og takk for henvisninger til Tildas Blogg - kan skjønne en må følge den :))
  Ønsker deg en nytelsesrik uke!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett