torsdag 5. mai 2011

Jeg er solgt!

Jeg fikk en hyggelig henvendelse for en stund siden! Det var rett etter at jeg hadde vist dere det ferdige resultatet av Fana-jakke min, da jeg en smule stolt og fornøyd hadde lagt ut bilder av at jakken, som endelig var i havn! Se her! Og som mange av dere vet, hadde det ikke akkurat vært noen piece of cake!
For det er ikke noen stor hemmelighet at jeg strevde meg gjennom noen utfordringer under veis, slik man gjerne må når man lager sin egen oppskrift! Jeg måtte ta noen kunst- og tenkepauer innimllom, og kunne nok lett ha gitt opp. Strikketøyet kunne endt opp som UFO (= uferdig objekt)! Men siden jeg har en god porsjon stahet i meg, var det ikke noe alternativ å gi opp heller! Så til slutt kunne jeg overlykkelig si meg ferdig med Fana-jakken, og det var kjempestor stas! Den satt perfekt, og jeg var veldig fornøyd med resultatet! Og like etter at bilder av ferdig produkt var publisert på bloggen min, fikk jeg den første henvendelsen og spørsmål om hvor jeg hadde funnet oppskriften! Og da kunne jeg jo stolt fortelle at den var min egen!

Så fikk jeg en henvendelse til! Fra sjefsredaktøren i bladet Familien! Hun lurte på om Familien kunne få kjøpe oppskriften og mønsteret av meg! Og da ble jeg jo en smule mer stolt og glad, og sa etter en liten tenkepause JA! Og så var det å gå i gang, samle sammen notater, måle og telle masker til den store gullmedaljen! Det var ingen liten jobb, skal jeg innrømme!Men for et par uker siden kunne jeg sende inn det ferdige reultatet, og nå kan jeg fortelle at Fana-jakken min og oppskriften til den kommer i Familien til høsten! Jeg skal si fra nøyaktig i hvilket nr. nå jeg vet det, men det skal i hvert fall bli spennende å se oppskriften min på trykk i Familien! Så nå er jeg solgt, dere!

16 kommentarer:

 1. Jeg vil bare gratulere deg så mye. Jeg går utifra at det har vært en spennende prosess. Så nå får vi vente i spenning. :))

  SvarSlett
 2. Gratulerer med salget! Det var sikkert ikke lett å bestemme seg for det da... håper du fikk så mye betalt at det lønte seg både på den ene og den andre måten :) Så arti det skal bli å være deg til høsten da, når du begynner å se folk på gaten med "kofta di" :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer!
  Sånn kan det gå når man er sta og gjennomfører det man har satt seg fore :)
  Husker godt du strevde med dette, og hvor fint resultatet ble!
  Mange som leser blogger, tydeligvis :)
  Skal følge med videre.

  SvarSlett
 4. Å, så gøy! Gratulerer så mye!
  Jakken er bare helt nydelig!
  Håper du fikk godt betalt:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye. skal kjøpe bladet:):)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye! Da var det vert strevet. Nydelig jakke i fantastiske farger! Gleder meg til å se det i Familien, Svigermor holder bladet og så pleier det å komme ein tur innom meg også.

  Ha ein fin dag, Klem

  SvarSlett
 7. Så artig! Ikke glem å si fra om når det kommer slik at jeg kan kjøpe bladet :-)
  Klem

  SvarSlett
 8. Så gøy. Jeg syns det er så godt å høre at folk får anerkjennelse for strevet sitt jeg. :-)
  Jeg er desverre veldig dårlig på å legge igjen kommentarter, så jeg skal også benytte anledningen til å takke for mye god lesning på den flotte bloggen din. :-)

  SvarSlett
 9. Hei cathrine!
  Så kjempemorsomt at du skal publisere mønsteret til Fanajakken din! Ikke noe rart at Familien var interessert i det. Den ble jo så flott. Gratulerer så mye - gleder meg til å se den ferdige reportasjen!
  Klem Berit

  SvarSlett
 10. Grattis både till den vackra jackan och till ditt mönster i Familien! Härligt! Du är så skicklig.

  SvarSlett
 11. Gratulerer! Det var vel fortjent!
  Jakka var jo så nydelig som den kunne, og så klare å rekonstruere oppskriften - virkelig godt gjort. Sier hun som strever fælt med å finne ut hvordan hun strikket erme nr 1 når hun skal begynne på nr 2......
  God helg til deg - klem fra Liv

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye!
  Jakken din er bare så nydelig!
  Gleder meg til å se den i bladet!
  Ha en flott helg!
  Klem

  SvarSlett
 13. Nå må jeg bare få gratulerere deg så masse!!! Jakken er jo bare helt fantastisk fin også da. Gleder meg til å få oppskriften. Kanskje jeg tør prøve? Du har all grunn til å være kjempestolt av deg selv!!
  Ønsker deg en riktig god helg!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 14. Det har du sannelig grunn til!! SÅ moro Cathrine!!
  GRATULERER!! Vet du dette feirer jeg med deg! - en real kaffilurkskål og nå må jeg saktens dra frem et kakestykke også!! En gledens nyhet at flinke folk som deg kommer på trykk!! Gleder meg til høsten:)
  Ha en vidundelig helg Cathrine!
  Stor varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 15. Congratulations to you for having this beautiful jacket published. I'm sure others will love it when they've made it too.
  It's Mother's Day this weekend here in the states, so Happy Mother's Day my dear friend!
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett