mandag 2. mai 2011

Vårmarked!

Gleden er stor når loppesesongen begynner hver vår, men ikke mindre er gleden når det er Vårmarked i Vikingskipet på Hamar! For da vet jeg at jeg kan gå og gå og gå, og det vil ikke ta slutt med spennende boder, før jeg er så sår i bena at jeg kan si: - Nå har jeg fått nok, mer enn nok! Og da trekker Bygårdsmannen et umerkelig, lettelsens sukk!

Men har er helt enig med meg i at dette er det beste markedet vi går på, og det er (nesten) ikke en protest å høre når jeg bringer det på bane:
- Skal vi dra en bitteliten tur til Hamar, kjære?
- Liten og liten...
- Det er bare 2 timer å kjøre... og kanskje finner vi no'fint!

Jo da, det må litt overtalelse til, men ikke så mye da! Men heldig vis for meg så ble det en kjølig søndag i går, og da var det ikke så vanskelig å ta en liten utflukt nordover, i steden for å jobbe i hagen!Og i hagen har jeg lite å gjøre for tiden, jeg som må holde meg unna trær, planter og blomster p.g.a. pollenallergi. Så da var dette et veldig fint alternativ til atter en innedag, og noe Bygårdsmannen med frue kunne gjøre sammen!

Og vi reiste ikke forgjeves, for å si det slik! For det bugnet av fristende antikviteter, bruktfunn og snurrepiperier, og selveste Ellen Ørnes var der for å vurdere gjenstander publikum ville vite litt om - se bloggen hennes her! Bildet her og bildet over, er fra utstillingen til Inger Mastad!

Det var veldig mange som hadde gjort utstillingen sin veldig atraktiv, og igjen fant jeg frem til de med mye blått og hvitt, Madam Blå emalje, landlige kjøkkenting, sølv, nostalgiske bilder og servise! Det ble noen småkjøp, men mest av alt var det en hyggelig tur, og et morsomt marked!

Klikk for større bilder, og ikke glem å delta på min 100.000 besøk Give Away her! Fristen for å delta er 10. mai!

7 kommentarer:

 1. Så masse flott :) Kan godt se at det er verdt kjøreturen :)

  SvarSlett
 2. Dette ville vært for meg som å sette bukken til havresekken og jul og bursdag på en gang! Noe så fantastisk. Hadde nok peilet meg inn på det blå/hvite og nostalgiske kjøkkenting jeg også. Men herfra til Hamar tar det 4-5 timer å kjøre, så det har ikke vært aktuelt. Kjøpte du noe fint?
  Kos deg videre.
  Klem Berit

  SvarSlett
 3. Godt det er noen fordeler med pollen allergi ;-)
  Synd det er så langt å kjøre til Hamar for meg..
  Klem

  SvarSlett
 4. Hm, nå ble jeg veldig misunnelig! Dit har jeg ønsket meg en tur lenge, og i år trodde jeg at helgen skulle bli fri og fin til tur, men den gang ei. Det må liksom planlegges litt herfra - 6 timers kjøretur hver vei.....
  Jeg får utsette gleden til neste år - takk for titten *s* - Liv

  SvarSlett
 5. Hei :-)

  Åh der skulle jeg vært...kjørte til og med forbi..og vi sa hmm hva er det der i helga da...Sååå dumt jeg ikke visste :-( Men da får jeg passe bedre på neste år :-)

  Ønsker deg en flott uke :-)

  KLem

  SvarSlett
 6. Utrolig mange fine ting, og fristelsene var sikkert mange.
  Det er sikkert mange av de samme utstillerene her i Haugesund som hos dere. Det pleier å være ganske dyre ting, men det hender en finner noe som en kan kalle kupp alikevel.
  Det er jo tiden for loppemarkeder nå fremover, og jeg har allerede vært på et par stykker.
  Heldigvis er er jeg plaget av pollenallerig, så jeg synes synd på de som må lide seg gjennom storparten av sommeren.
  Ha en fin kveld.
  Og atkk for at du stemte frem mitt bilde, setter stor pris på det!
  Klem

  SvarSlett
 7. Utrolig mye fint, også er det godt å komme seg ut på en liten tur

  Ta gjerne turen innom min blogg for akkurat nå har jeg en liten vårlig giveway gående, min aller første ♥

  Ønsker deg og dine en flott onsdag

  Klem

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!