onsdag 15. juni 2011

Dansk inspirasjon!

Jeg har hentet frem et tidligere innlegg igjen, som jeg tenkte ville passe veldig bra, akkurat nå som Bygårdsmannen og jeg ferdes nettopp her, og får masse dansk inspirasjon!
Vi har byttet ut  DRØMMER og PLANER med VIRKELIGHET og HERLIGE OPPLEVELSER! Vi er her hvor det skjer, og hvor skiltene med "brugt- og antik" dukker opp rundt hver en sving, og over hver en bakktopp! Selv om bakketopper er det relativt lite av her i Danmark da!
Vi har som kjent en campingvogn vi reiser rundt med, og ønsket oss igjen en tidlig sommertur til dejlige Danmark! Vi er tilbake på Nord-Jylland igjen dette året, og der vet vi om mange brugt- og antikvitetsbutikker, samt genbruksbutikker, som vi garantert vil besøke!
Men bildene her er fra en brugt- og antikvitetsbutikk i Stenløse på Sjælland, litt nord-vest av København, som heter Zinkspanden! Der har de  mye lekkert, for dere som kanskje skal den veien i sommer!
Og for de som ønsker å handle via nettbutikken, så sender de gjerne i posten! Denne puten i bolsterstriper koster 75,- DKK, og ellers har de mye fint porselen og fajanse - se her.
Hos Zinkspanden finnes de skjønneste gjenstander, og jeg vil tro at man får masse INSPIRASJON bare ved å ta en titt i butikken! Her er det bare helt skjønne interiør i hvitt og grått, blått og romantisk rosa!

Jeg håper dere ble litt inspirert! Og jeg lover at jeg skal skrive mer om sommerens besøk i Nord Jyllands mange genbrug-, brugt- og antikvitetsbutikker når jeg er vel hjemme igjen!

6 kommentarer:

 1. Er det så mye fint rett over fjorden her, altså? Det er flere år siden vi var på kjøretur i Danmark, og da så jeg ikke sånne butikker, men vi var nok heller ikke på rett sted. Tror jeg hadde blitt fristet over (økonomisk) evne.
  Jeg kommer vel til å tenke på gamle, fine ting hver gang jeg ser Superspeed forlate havnen i Larvik fra nå av...
  Trenger dere mat og hvile på hjemveien, så kom bare innom! :-)

  SvarSlett
 2. Så mye fint da! Skulle gjerne vært der en tur ja. Men må nok nøye meg med lavvotur i sommer, da tida kommer til å gå med til flytting


  Ha en superduper dag, hilsen Lottemora

  SvarSlett
 3. Høres ut til å være en flott tur med mye spennende å se.

  SvarSlett
 4. Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din! Her er så mange nydelige blånyanser. Helt herlig! :o)
  Ha en fortsatt fin kveld, og god tur til Danmark!

  SvarSlett
 5. Så utrolig mye fint ::))HÅper du koser deg på tur!

  SvarSlett
 6. Masse fin inspirasjon hos deg som alltid!
  Ønsker deg vakre sommerdager!
  Klem : )

  SvarSlett