mandag 17. oktober 2011

En tom barneseng!

Bygårdsmannen har vært veldig tydelig på at han ikke under noen omstendighet ville melde seg inn i Eldre Engstelige Fedres Forening, som Jon Eikemo stiftet for noen år siden! Eikemo har endog skrev bok om den sjelsettende opplevelsen - se her!
Så jeg har måttet godta at det ikke ble noe kull nr. 2, og det har for så vidt vært greit! Det er jo fint at man kan innse sin egen begrensning, og overlater barneproduksjonen til langt yngre krefter! Alt til sin tid!
Men for en liten stund siden kom det en ny barneseng inn i huset vårt. For fruen fikk det for seg at det kunne passe med en barneseng til i huset, ettersom vi har mange småfolk på besøk, og flere kan det jo bli!
Så nå står denne søte, lille uttrekksengen fra 1952 på soverommet vårt, og jeg synes det ser riktig hyggelig ut! - Til skrekk og advarsel, sier Bygårdsmannen, men blir en smule beroliget når jeg sier at det jo kun er en  barnebarnseng!
Men, den blir nok ikke så lenge i heimen, for nå er den lagt ut på finn.no! Og så populære som disse retro-sengen har blitt, regner jeg med at en mamma eller bestemor snart står på døren vår, og kjøper herligheten!
Så kan roen igjen senke seg over Lykkebo, for et kjærlighetsbarn er det altfor sent for! Så nå slipper Bygårdsmannen å frykte at han våkner av barnestrik, og må opp midt på natten for å roe en liten, feberhet kropp - hvis det da ikke er et lite barnebarn på besøk som holder oss i ånde!

Men det går som kjent over når foreldrene har hentet avkommet! Og da kan vi over 50 hvile oss og gjøre akkurat det vi vil, mens neste generasjon må stå for foreldrerollen! 


Men akkurat nå minner en liten barneseng på soverommet vårt meg om da egne barn var små, og det er veldig hyggelig! Ha en fin uke, dere!

Ps. Barnesengen = solgt!

13 kommentarer:

 1. Åh, der er jo senga jeg trenger til lille Mini-barnebarnet!!!!!! Den han har, er kjøpt på loppis, og nå er den tapet og spikret sammen med dokktape og planker både her og der!!!!!! Vær så snill, ikke si at den er solgt!!!!!!!!! Vil veldig gjerne ha den!!!!!!!! Klemz Grethe epost: hjertedamasblogg@gmail.com

  SvarSlett
 2. Hvor er den bare sød..
  Ja! jeg glæder mig også til vi forhåbentlig snart skal have os et lille barnebarn.
  Der er begyndt at snakke om det:-)
  Det bliver så hyggeligt!!!

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlett
 3. Jeg lå i en sånn seng på 60-tallet. Min seng var rosa. Jeg husker ennå tryggheten i de høye kantene. Eller er det bare noe jeg innbilder meg?

  SvarSlett
 4. Hej Cathrine, it looks so lovely with the embroidery and blue and white bedlinen.
  Have a nice day,

  SvarSlett
 5. Nostalgisk og fin! Det kommer nok til å sove en skjønn liten tass i den snart!
  Ha en fin dag, klem fra Lillian :)

  SvarSlett
 6. En utrolig skjønn barneseng!
  Og jeg lover deg, før man vet ordet av det er man bestemor :)
  Og det kan jeg anbefale på det varmeste!
  Vi har også en babyseng stående i påvente av en baby, og den må noen andre enn jeg sette til verden :)

  SvarSlett
 7. -altså: jeg har to barnebarn, men de har vokst ut av babysenga, så nå ønsker vi oss en liten igjen :)

  SvarSlett
 8. Akkurat sånn seng mine foreldre pussa opp da jeg fikk førstemann for 24,5 år siden. FLere av oss søskenene har brukt den også.
  Den står nå i garasjen, kanskje vi en gang får barnebarn som kan bruke den sånn etter hvert :D
  Koselige bilder og morsom tekst hos deg.

  Ha en flott mandagskveld :D

  SvarSlett
 9. Ja, alt har sin tid :) Fin barneseng du viser her! Takk for koselig hilsen hos meg. Kommenteringen blir ujevn her også - har blitt nokså selektiv for ikke å bruke så mye tid ved data'n! Men jeg titter fortsatt innom hos deg av og til. Ha en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 10. Så nydelig gammel seng!
  Klem

  SvarSlett
 11. Åhh for en søt seng og koselig oppreiing.
  Jeg er veldig ferdig, kjenner jeg:) Men håper jo på barnebarn en dag. (Ikke enda!!!)

  Sengen får nok vinger på seg, nå når du har avertert den, tenker jeg.

  Nå har jeg kjøpt Familien og koser meg med oppskriften på den skjønne jakken din!!

  Ønsker deg en fin mandagskveld:)

  SvarSlett
 12. Da er sengen solgt, dere, og ny eier står og tripper!!! Den overleveres i ettermiddag! :-)

  SvarSlett
 13. Skjønner godt at senga ble fort solgt. De sengene er jo så koselige. Jeg hadde en sånn da jeg var liten, og den husker jeg at jeg elsket.

  SvarSlett