onsdag 27. juni 2012

En liten sommer hilsen!

Jeg må innrømme at vi ikke befinner oss i Sukkertøyhuset vårt hjemme akkurat nå, men har tatt et skritt ut i den store, vide verden!

Og der har vi syklet til den store gullmedaljen, mellom gule kornåkre og bindingsverkshus, mens kamerat mitt har dinglet rundt halsen, og forårsaket et og annen ustø pedaltråkk!

Dog har jeg klart å unngå grøftekanten, men har sneiet et par trær, en lyktestolpe, og syklet inn i Bygårdmannens bukserøv!

Men det har han tatt med godt humør, og har gledet seg over løftet om både en og to "lille en" til hakkebøffen!

Og når ikke vinden har tatt tak i oss med begge hender, har vi fått en og annen utkveld under en parasoll, mens humla har sust, og livet i grunnen har vært ganske så deilig!

Regnvær snakker vi ikke om, for det er de lyse dagene vi vil huske, ikke sant!

Naturen gir et overveldende og blomster-rikt  inntrykk akkurat nå, som vi bør suge til oss og gjemme på som søte sukkertøy!

Og her, i "stokkrosene og de skeive husenes hjemland" (fritt gjengitt etter Anne på Landets sønns uttalelser, under familiens Bornholm tur - se her), Danmark, nyter vi noen deilige sommerdager!

Og gjenbruksbutikkenes mekka, burde jeg kanskje tilføye! Bare jeg får samlet sammen mine siste anskaffelser, skal dere få en ørliten titt! Her fra en liten middag i vårt andre hjem - campingvognen!

Med ønske om en flott sommerdag der hjemme!

12 kommentarer:

 1. God morgen Cathrine!
  Ja her har jeg visst gått glipp av to-tre innlegg ser jeg. I dag er siste innspurt før sommerferie og jeg gleder meg som et barn. Late dager i vår lille sørlandsby - ikke noe er bedre enn det. Riktignok er idyllen en smule annerledes enn på bildene fra nabolandet, men du verden hvor koselig det er likevel!!Så her er det bare å hive seg rundt slik at jeg blir ferdig. Fortsatt god rundreise til deg og bygårdsmannen. Så gleder jeg meg til å se hva du har i "kofferten" når du kommer hjem. Klem Berit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Liv!
   Forstår du gleder deg til ferie, og det er deg vel unt! Sørlandet er en perle, så du trenger vel egentlig ikke reise noe sted? Annet enn for å komme seg litt bort. Vi nyter Danmark, og blir nok på veien en ukes tid til! Men vær og føre avgjør! God ferie!

   Klem Cathrine :-)

   Slett
 2. Ååååh, herlig ferie !

  Nydelig bilder du har tatt, på din vei...... pass på så du ikke velter på sykkelen din, vil ikke noe benbrudd, vettu :)

  Kos deg videre

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, nei, jeg får håpe jeg ikke ender med benbrudd, nei, det hadde passet dårlig med gipset ben i en campingvogn!

   Klem Cathrine :-)

   Slett
 3. Så nydelige bilder, og så koselig dere må ha det! Jeg innrømmer glatt at jeg misunner dere noe skikkelig ! *S*
  Du skriver nå så lunt og morsomt også - det passer fortreffelig til stemningen i det danske landskap og miljø. Det er sannelig ikke noe å si på stilen på oppdekningen i campingvogna heller.
  Jeg ønsker dere noen riktig gode feriedager og gleder meg til å se kuppene - klem fra Liv

  SvarSlett
 4. Hei Liv! Ja, det er deilig med Danmarksferie, og helt herlig å være her - vi nyter hvert lille øyeblikk! Håper dere får noen fine dager hjemme, og at sola titter frem! Bruktfunnene gleder jeg meg til å vise frem - det første gangske snart, tror jeg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. Ja, Danmark, det er dejligt! Og det er som du sier - regnværsdagene husker vi ikke, det er sol og sommer og blomster på alle feriebildene, og det er dem vi husker!

  "Roser og skeive hus - har du sett én,har du sett alle" har blitt en slags slogan hos oss. Den som drar på ferie med meg, må bare regne med en viss dose roser og skeive hus :-) Det er jo fint da!

  Ha en fortsatt fin ferie!

  SvarSlett
 6. Hei, og takk for koselig hilsen!
  Så utrolig herlige bilder du viser fra Danmark - deilig å feriere på denne måten, trillende på to hjul mellom kroene :) Har selv feriere et par ganger på sykkel i Danmark og synes det er helt topp!

  Nyt sommerdagene videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Ååå, deilige Danmark! Nydelige bilder!
  Jeg gleder meg enda mer nå til vi reiser.
  Ha en fin sommerkveld!

  SvarSlett
 8. Hei vennen!! En stund siden sist nå. Jeg drømmer om sykkeltur på Bornholm, etter å ha sett på tv-program i sommer da Sykkeldamene på tv var der på sykkeltur. Men Gubben er ikke overivrig, men vi får se. Det kommer atter en sommer, sies det. Dere kjører stilmessig i campingvogna, ser jeg. Krystall og porselen? Hmmm, så da lekker ut. Forstår at jeg må bytte ut noe av kopper og tallerken i min egen vogn, he-he. klem Grethe/ Byfrua/ Livets gode sider

  SvarSlett
 9. Kos dere videre i herlige Danmark! Fikk litt lyst til å reise dit når jeg ser de fine bildene dine :)

  SvarSlett
 10. Hei .
  Ja dette var et kosligt bilde.Vi har også campingvogn,og det er så koseligt og vere der.har eit bilete fra vogna vår ,på bloggen min Kjerstis syglede.
  Du har en kjempe flott blogg,velkommen innom minn .Sommer hilsen fra meg.

  SvarSlett