mandag 23. mars 2009

Veggklokke av loppisfunn!

Nå som en ny loppemarked sesong ligger foran oss, og loppisfunnene forhåpentligvis vil stå i kø, fikk jeg lyst til å vise frem hva man kan bruke en gammel tallerken til! Denne fant jeg riktig nok i en bruktbutikk, og jeg tror jeg fikk den for en tier!

Jeg hadde lenge ønsket meg en veggklokke på kjøkkenet, som ikke alle andre hadde, og så straks for meg denne tallerkenen med visere og det hele!

Problemet var vel hvordan jeg skulle få boret hull i den, uten at den gikk i stykker, og at hullet ble stort nok. Så jeg lette, og fant et lite verksted i en bakgate i Oslo, som boret hullet for meg. Men det kan gjøres enklere enn det - med et glass- og flisebor. Det får du i mange str. hos Clas Ohlson. Visere finnes i mange utgaver, og disse i messing fant jeg i sin tid også hos Clas Ohlson, sammen med urverk.
Ellers så må jeg inrømme at en ordentlig fin Mora klokke står høyt på ønskeslisten, sammen med et sted å plassere den! Bildet er fra Telegraph.co.uk.

3 kommentarer:

 1. Så lurt det du har gjort med den klokken!! :) Den ble fin!

  SvarSlett
 2. Klokken din ble veldig fin. Ja,tenk å ha en Mora klokke.Ang.monogram,jeg bestiller bøker med mønstre fra franske amazone.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for tipset fra den kreative dame:D)
  nå ser jeg med glede frem til å sette i stand utekjøkkenet; et påbygg på garasjen.
  En glede å titte inn på din interiørblogg.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!