torsdag 17. september 2009

Sukkertøy-huset!

Vi får stadig tilbakemeldinger fra naboene våre om hvor fin husfarge vi har fått, og de fleste er positive! Noen er litt tregere i oppfattelsen, og blir veldig overrasket når de plutselig oppdager en annen farge, etter å ha passert huset vårt mange ganger: - Næmmen, har dere malt??? En av de morsomste kommentarene var: - Nå ser huset deres ut som...et SUKKERTØY!

Så var det husfargen da, noen har spurt etter den. Fargen finnes på Jotun sitt fargekart, og heter DUGGFRISK (1815). Fargekoden er: 1222 Y08R. Se mer her. Jeg anbefaler fargeleggeren til Jotun - det er moro å prøve seg frem litt! Vår husfarge stemte ikke helt overens med fargekartet, synes vi, men var litt GULERE enn vi trodde det skulle bli. Men for meg var det bare et pluss, for jeg ønsket meg huset AKKURAT slik det er blitt!

5 kommentarer:

 1. Heisann :) huset ble fint det.
  Det er rart det der at man ikke legger merke til nye ting med det samme. Har vært der selv jeg :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med det lekre nymalte huset!
  Mannen din har gjort et fantastisk stykke arbeide. De kan ikke ha høydeskrekk , tenker også på min mann som i vinter måkte sneen på taket,klatret opp på stige , festet tauet rund pipa og klemte i vei.
  Her skinner sola , og høstfargene med den.
  Ha en fin dag:D

  SvarSlett
 3. Nå for tiden maler nesten alle i hvitt, så dette skaper litt mer farge i tilværelsen. Riktig lekkert!

  SvarSlett
 4. HEi hei:)
  Huset ble kjempe fint!!
  Elsker denne fargen sammen med hvite lister, så lekkert sammen:)
  Skjønner du er fornøyd!

  Ønsker deg ei god helg:)

  SvarSlett
 5. Hei hei
  Ja det er virkelig en flott hus farge. Både på de to små husene og det store. Nydelig. Ha en herlig lørdag. Klem fra Elin:)

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!