onsdag 23. juni 2010

Borte bra...

Så er jeg endelig hjemme igjen, etter 3 uker på landeveien med min kjære bygårdsmann! Og det har vært litt av en reise, bokstavelig talt, som også har endt i noen nye planer for fremtiden! Hvilke planer skal dere få vite etter hvert, når alt faller på plass, så og si!

"Blomsterfönster" av Carl Larsson 1894.
Men først og fremst skal det nå brukes litt tid på den forsømte heimen vi forlot, og hvor ugress og løvetann har fått vokse (nesten) helt villt, og hvor postkassen var svulmende full! Jeg kan vel røpe såpass mye at jeg angrer for at jeg forlot pelargoniaene så lenge... Så får tiden frem over vise om de lar seg lokke tilbake til blomstring og fryd!

"Frukost under stora björken" av Carl Larsson 1896.
Tenk, i dag er det St. Hans aften, og vi er midt i den vakreste tiden på året, hvor blomstene er på sin høyde, og solen skinner for oss neste døgnet rundt! Ja, jeg overdrev vel litt nå, men utelys er det vel lite behov for nå? Vi får nyte det, og ikke høre på de som sier:

"Karin vid stranden" av Carl Larsson 1883.
- Ja, nå går det mot jul! Bygårdsmannen min er velkjent for den replikken, og ikke minst for sin skeptisk til at vi kan lene oss tilbake, og stole på at ting går som de skal, for det gjør de ikke, ifølge ham! Og i går fikk han rett; for vi oppdaget helt tilfeldig at vi var plassert i feil fergekø, og hadde havnet i Kristiansand, hvis det ikke var blitt oppdaget i tide! Litt spenning ved reisens slutt, for å si det slik!
"Anna S." av Carl Larsson.
Nå venter det meg en gigantisk klesvask, noen timer på symaskinen, og så skal jeg nok komme tilbake på riktig spor, og få litt fart i bloggen min igjen! Og apropos den lille gjettekonkurransen i forrige innlegg, så har én av dere gjettet riktig! Men flere må gjerne prøve seg! Og gjetter flere riktig, trekker jeg mellom dere! Ha en nydelig St. Hans aften alle sammen!

10 kommentarer:

 1. Velkommen hjem, godt dere kom dere inn i riktig fergekø. ☺ Elsker bildene til Carl Larsson, tror det er noe med at de hang på rommet mitt da jeg var liten..ja ikke originalene altså.

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake, både til gamlelandet og bogglandia.
  Men du vet, Kristiansand er en fin by, og på veien østover ville Arendal, frøken olsen og Burleigh vært et naturlig stopp, hi, hi..
  Alle mine pelargonier, nyinnkjøpt og "la oss prøve igjen", visner i år også. På akkurat samme vis som de to siste årene. Har konsultert flere gartnerier, men ingen finner svaret.
  Så, om dine har lidd en feriedød, har du i alle fall svaret på hvorfor, men trist er det, åkke som.
  Kos deg med å innta hus og hage, det går sikkert som en lek med dine sykkelmuskler!
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 3. Velkommen heim att til gamlelandet. Sjølv om det er kjekt å feriera er det alltid godt å komma heim att - trass overgrodd hage og klesvask oppover øyrene...
  Du får ta det pø om pø så er du nok snart i rute att:0)

  SvarSlett
 4. Hej Cathrine Welcome home, I hope you will have your laundry clean and garden work done so you can enjoy Summertime in Norway. Lovely pictures from Carl Larsson.
  Have a nice day

  SvarSlett
 5. Hei, Velkommen hjem!:)
  Jeg er så kjær i bildene til Carl Larsson. De treffer så mange strenger i meg.
  Det er givende å reise på ferie, men alltid godt å komme hjem igjen.
  Håper du koser deg, og nyter dagene mens du pusler med dine planter, og vasker tøy.
  klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Velokmmen tilbake! Så søtt det lille lammet var som hoppet så glad og fornøyd :)

  Ha en god start, og lykke til med blomstene! Klem fra Sylke

  SvarSlett
 7. Velkommen hjem til Norge igjen:) Jeg har kost meg med de fine bildene du har lagt ut:) Ønsker deg en fin St.Hans feiring. Håper du og dine har hatt det fint?

  Vi grillet ute i ettermiddag, og vi koste oss:)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 8. Sikkert godt å være hjemme også, men det skal bli spennende å følge planene dere har.

  Her er det ihvertfall ikke sommer. Den lar VIRKELIG vente på seg.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 9. Välommen hem i den fagra midsommartid! Visst är det väl nu som det är som vackrast, när sommaren ännu ligger framför en?
  Du har så vackra bilder, jag gillar geten!
  Glad Midsommar!

  SvarSlett
 10. Oh dear,
  what a wonderful blog you have here!
  I love Larrson, I really do!
  Thanks for visiting me and for your nice words.
  I would like to be a follower of yours but the Follow tool does not seem to work.
  Fra

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!