onsdag 10. juli 2013

Baby shower!

Vi har ingen tradisjon med å holde baby shower, men ifølge ekspertene er det på vei inn her hjemme også! Les om det her!
Og nå som den kongelige fødsel i England er svært nær forestående (Kate Middleton har termin til lørdag!), er det et høyaktuelt tema! Her fra hennes royale baby shower nylig!
Her i huset er vi også sterkt preget av baby-forventinger om dagen, for om noen måneder vil nok et barnebarn se dagens lys!
Og vi vet allerede at det er en liten pike, og, ja, vi har begynt på forberedelsene! Og her har vi nettopp hatt vår ørelille, egne baby shower!
Og flere har tydeligvis forstått at det er noe i gjære! 
Jeg tok en kurv, fjernet lokket,
og pyntet med rosa bånd!
Trekket med fin blondekant ble vasket, og satt på plass igjen!
Og så var vente-kurven klar til å fylles med litt av hvert av det babyen trenger!
Av innholdet kan nevnes hjemmestrikkede sokker og votter etter egen oppskrift, bestikk fra Rice og frotté gulpeklut!
I tillegg ble den fylt med babyteppe, badehåndkle, kluter, badetermometer, smokker, bodyer, bedtime bath, som skal så babyen til å sove godt, og bladet GRAVID fra Danmark!
Det ble en liten start; en liten oppmuntring etter halvgått svangerskap! De ørsmå hårsløyfene man kan skimte, fant vi i Danmark, og de festes med borelås!
Alle barnebarna har fått et sett med slike hjemmestrikkede sokker og votter, og gjerne også et par til, når de har vokst fra de første!
De sitter godt, og har en fin taggekant øverst, og riller som pynt!
Ventekurven var en overraskelse, og falt i god jord hos de vordende foreldre!
Og nå  kan bygårdsmannen puste lette ut, og ikke være redd for å bli tatt for en godt voksen, pappa in spe!
For det er visst aldri helt for sent - se her!
Kurven er forresten kjøpt på Nille!
Og nå er det bare å begynne på nesten prosjekt: De vordende foreldre ønsker seg en gammeldags uttrekksseng - og den er allerede på god vei!

5 kommentarer:

 1. Ååå, så söt, rosa korg du tillverkar ♥ HÄRLIGT med de små barnbarnen!
  Vi får vårt fjärde barnbarn i höst också ... tre små flickor har vi redan :O)
  Önskar er mormor & morfar lycka till!
  Kram Vivan

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt barnebarn underveis!
  Kurven ble supersøt, og med så mange nyttige og koselige gaver, er det ikke rart de blivende foreldrene ble fornøyd. Det er jo mye som skal på plass til en liten tass.
  De engelskmennene, de engelskmennene - jeg måtte kikke to ganger før jeg så at Kates baby-shower var befolket med noen som lignet veldig ..... *S*
  Hjemme hos oss var det forresten også én brus delt på tre da jeg var liten. Tror jammen den brusen bare var på 0,25 l - ikke litersflasker den gangen,nei! Ikke 0,33 heller til rødbrus.
  Kos dere videre i sola - null knott her - sol er helt ålreit! - Liv

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Kjære Cathrine!
  Sååå nydelig! Ja den vordende mor ble nok glad for den koselige kurven.
  Så nå kan hun se på det fine hun har fått til veslejenta si, og glede seg enda mer.Nå kan hun virkelig se at det ikke er lenge igjen!
  Klem fra Mor

  SvarSlett
 5. Nå fikk jeg mange gode idéer....tusen takk! Jeg skal også bli mormor i november til en jente og kan nesten ikke vente.

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor godkjennes nå alle kommentarer av meg før de publiseres. Ha en fin dag!