fredag 21. januar 2011

Back to basic!

Så var de blå og hvite kjøkkengardinene på plass igjen, etter at julegardinene endelig er tatt ned! Bygårdsmannen var jo som nevnt (se her!) litt skeptisk til at julen var helt over, og ville at de skulle henge oppe "bare litt til"!

Men til slutt fikk husfruen nok, og ba tynt om at NÅ måtte jeg vel kunne få ta ned julegardinene! Og det fikk jeg! Mens bygårdsmannen humret og sa: - Det var bare det at jeg ville være med å bestemme litt! For meg kunne du tatt ned julegardinene for lenge siden!
Så der ble jeg grundig lurt, altså, og jeg skal legge meg det på minnet til neste år! Men jeg burde kanskje skrive det ned, hvis jeg skal ha en sjanse til å huske det?
Her ser dere Fana-jakken min, som jeg nå er kommet langt i å montere! Så spørs det hvor tøff jeg er når det kommer til dekoren... Fritt etter Fana var utrolig lekker! Men jeg har en følelse av at det blir litt mindre frekt, og litt mer pastell for mitt vedkommende!


10 kommentarer:

 1. Så fin fana jakken din blir, herlige farger. Ha en riktig herlig helg. Klem

  SvarSlett
 2. Heisann..
  tusen takk for tipset...er pinlig jeg som har hatt HTML koding...men har aldri jobbet med det....så da er det glemt desverre...kanskje kjøpe meg en bok...
  ha en riktig fin helg..
  klemklem

  SvarSlett
 3. Hi Cathrine
  Nice to see the blue and white curtains again.
  Have a nice day, klem Willy

  SvarSlett
 4. Lekkert det ble, og fine farger! Ha en fin fredag;=)

  Bloggklem

  SvarSlett
 5. Koselige kjøkkengardiner og spennende kofteprosjekt :)

  SvarSlett
 6. Kjenner en dame som har strikket denne jakken, og den er bare rålekker. Skulle ønske jeg hadde mot til å strarte på en selv.

  God helg!

  SvarSlett
 7. Heisann og god fredag ettermiddag!
  Endelig helg. Kjempekoselige kjøkkengardiner. Blått og hvitt - helt himmelsk! Har ikke prøvd meg på Fanakofte, men Fanagensere har jeg strikket. Er ikke noe glad i å montere. Strikket en til Morfar for flere år siden. Den var ny og veldig god og varm da han skulle male huset!! Var jo strikket i Triplex ullgarn. Etter det gikk det mange år før han ble tilgodesett med hjemmestrikket genser. Ønsker deg en hyggelig helg. Klem fra Berit i mormorhuset

  SvarSlett
 8. Nydelig og blått hos deg, dust og lekkert!!
  Og den jakken - sveisent fin - lekker Cathrine - gleder meg til å se den ferdig:)
  Ønsker deg en herlig helg ❥❥❥
  Klem Lokki

  SvarSlett
 9. Hah, jasså han lurte deg, husbonden! Ingen fare; hvis du titter litt over kanten på PC'n nå, så ser du de Røde Strømpene mine. Jeg skal nok minne deg på dette stuntet hvis det dukker opp innblandingsantydninger i et av innleggene dine. Jentene skal bestemme ALT. Sånn er det bare!!

  Tilbake til gardinene. Ettersom jeg bare har fulgt deg siden jul, så har jeg visst gått glipp av disse lekre i blått. Nydelig!
  God helg!

  SvarSlett
 10. Hei på deg :)
  Ja, de mannfolka kan det med å lure oss ;) hihi
  Tenker det var deilig å endelig få opp de nydelige gardinene dine igjen :)

  Ha en nydelig kveld:)
  Klem Tina

  SvarSlett