mandag 4. mai 2009

Vårens vakre eventyr!

Solskinn og fuglekvitter, sildring fra bekker og suset fra trekronene, vårblomstene som titter frem - ja, det er virkelig et vakkert eventyr å gå i skogen når det våres! Vi er så heldige å ha skogen tett innpå oss, og her ser du noen bilder jeg tok på en av våre siste vandring!

Øverst ser du blåveis vi fant langs vår vei! De dekket en hel skråning mellom trærne, og jeg tror jeg aldri har sett så mange! Blåveisen er jo fredet, så vi lot de derfor få stå i fred, dypt inne i skogen! Men hvitveisen bugner det av, så av dem unnet vi oss en stor bukett!

En forlatt damesykkel ved et nedlagt småbruk. Kanskje damen forlot gården i all hast? Ellers så gjorde bilen sitt inntog, og den velbrukte sykkelen fikk en rolig pensjonistilværelse?

Trolsk. Her inne mellom trærne er det skyggefylt og fredelig, og ikke så mye som minner deg om livets mas og krav...for en liten stund!

Mange husmannsplasser har forsvunnet, og ofte finner man bare tuftene igjen enkelte steder. Det er et tankekors at så mange steder er ubebodde - der det tidligere var liv og latter! Dette er Bråtan, som ble bygget i 1770. I dag er brukes det av turgåere.

Jeg ønsker dere alle en fin dag, og håper du passer på å nyte våren i skogen nå mens vi har den!
Klem Cathrine

5 kommentarer:

 1. Nydelige bilder :)

  Ha en fin dag
  Klem, Kari

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder! Det er vår alle veier her inne nå. Nå skal jeg komme meg ut i sola jeg.

  Hilsen L-jo

  SvarSlett
 3. Tror ikke det noe som kan slå slik en opplevelse som en skog full av hvitveis om våren. Tenk om vi skulle få oppleve slike ting - tenk så mye mer fattig tilværelsen vår ville vært.... Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Skjønne bilder! Så heldig du er som har naturen så tett innpå:-)

  klem Camilla

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Den norske naturen er vakker.
  Det hender virkelig jeg savner det å kunne gå i skog om mark slik vi gjør i Norge.
  Her går ingen tur i marka, og omtrent alt er privat eiendom og inngjerdet.

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!