fredag 13. august 2010

Her er jeg!

Ser dere meg?! Her står jeg, midt i den fantastiske, norske fjellheimen, og har et utrolig flott skue utover! Bygårdsmannen og jeg har nemlig stukket til fjells, og ikke noe er som å være på en fjelltopp en augustdag med klarvær og sommerlig temperatur!
Gårsdagens tur gikk til Hafjelltoppen, hvor vi gikk fra Ilsetra opp til Nevelhytta på Nevelfjell 1089 m.o.h., en tur vi har gått mange ganger før! Se kart her. Fra Nevelhytta kan man se mot Rondane, Jotunheimen og Galdøpiggen og mange andre fjelltopper!
Utenom turgåing og museumsbesøk, ligger vi med vårt lille hus på en campingplass med strandlinje til Mjøsa, og nyter de siste feriedagene!

Tusen takk for alle hyggelig kommentarer vedr. Fana-jakken jeg strikker meg, etter sterk inspirasjon fra oppskriften Bolero - Fritt etter Fana! Det har tydeligvis vært mange som har falt like pladask for Sidsel Høiviks Fana-bolero, som det jeg har gjort! Ja, det er herlig når noen leker med gamle, etablerte mønstere, og gjør noe friskt og nytt med det! Slik holder man jo gamle tradisjonelle mønstere levende, og flere blir kanskje oppmerksomme på våre gode klassikere!
 
Og nå har designer Sidsel Høivik sammen med Familien, gitt meg tillatelse til å publisere oppskriften på Boleroen - Fritt etter Fana, her på bloggen min, og den finner du i pdf-format her! Så da håper jeg riktig mange av dere tar frem strikkepinnene og setter i gang! Oppskriften sto i Familien nr. 10/2010.

8 kommentarer:

 1. Hi Cathrine what a wonderful place on earth. Thank you for showing.
  Have a nice weekend,
  klem Willy

  SvarSlett
 2. Ser ut som du har det riktig så herlig på fjelltoppene...sprek du er....
  Ja...den fana varianten skulle jeg likt og ha...men strikkeferdighetene mine strekker ikke så langt:(Får vel høre med modern....
  nyt dagen
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Synes jeg kjenner den friske fjellufta helt hit; det så herlig ut!
  Så flott at du har fått lov til å legge ut mønsteret, for denne kan jeg tenke meg å strikke selv, den er super!!
  Ha ei flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Hei, Cathrine
  Så kjekt dere har det på turen deres. Fint at du fikk legge ut oppskriften i bloggen din, jeg var jo så heldig at jeg fikk den tilsendt fra bladet Familien.

  I forgårs kjøpte mannen min og jeg campingvogn og jeg er så glad. Vi har hatt 3 vogner tidligere, men ikke hatt vogn det siste halvannet året. Nå har vi kjøpt oss en liten dravogn (Polar 550) Ikke noe ny vogn, men tørr og fin. Vi skal overnatte i den allerede i morgen, for da skal vi til min søster og feire 50 årsdagen hennes.

  Ønsker deg en god helg og fortsatt fin campingtur. Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Da håper jeg dere koser dere no' veldig, jeg ble nemlig litt misunnelig!
  For - jeg er "vokst" opp på en hytte ved foten av Neverfjell retning Nordsetra, 3.genrasjon på hytta.
  Nevertoppen er vår kveldstur, men ettersom jeg fant meg en ekte bonde-mann med gård litt langt fra Nevertoppen, blir det altfor få turer dit.
  Så nyt terreng, tur og utsikt for meg - koselig å se bildene fra toppen!

  Klem fra Liv

  SvarSlett
 6. Så flott at du har det bra! Så fine fjellbilder!

  Det er virkelig en flott bolero, synd at jeg ikke kan strikke lenger. Så snilt av designeren å gi deg lov til å legge ut mønsteret, og så bra at du spurte om lov! Det er jo dessverre mange som ikke respekterer opphavsretten og tankeløst legger ut oppskrifter som har copyright...

  Fortsett med å kose deg der du er! Gleder meg til å møte deg!

  Klem fra Sylke

  SvarSlett
 7. Det ser kjempeflott ut.

  Flotte høstdager kan også være fine, så jeg håper at vi kan få det siden sommerværet har vært så dårlig.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 8. Det ser ut som du hadde det fint:) Fanastrikk er fint, og jeg elsker å strikke fanaklær. Det er klr som aldri går av moten.

  Ønsker deg en fin mandag.

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!