lørdag 7. august 2010

Odd Molly dress wanted!

Helt siden jeg så denne Odd Molly kjolen i forbindelse med en strikkeoppskrift i Familien (under), har jeg ønsket meg akkurat denne modellen! Og den har visst blitt en av de mest populære kjolene i vår- og sommerkolleksjonen i år, og er ikke lenger er å få tak i...
Og det er jeg selvsagt veldig leie meg for. Og fordi jeg er en salgs-dame, og gjerne venter til ting kommer på salg, er jeg definitivt altfor sent ute! Jeg har også trålet finn.no, uten at kjolen har dukket opp der.
Så nå håper noen kanskje har en akkurat slik Odd Molly kjole som de vil selge meg, eller en av variantene i blått eller rødt! Antatt størrelse er 2, men str. er jeg bittelitt usikker på.
Da krysser jeg fingrene, og mottar alle tips med TAKK!

8 kommentarer:

 1. Den var jo riktig fin da,...skjønner at du ønsker deg den:)Håper du har hellet med deg....
  Nyt dagen ...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Den var virkelig flott, håper noen kan hjelpe deg.
  Ha en flott dag;)

  SvarSlett
 3. Dette var virkelig en flott kjole!
  Vet du hva, du som er så kreativ - kan ikke du la deg inspirere av kjolen og lage din egen utgave? Bruke et grunnmønster som utgangspunkt og bygge videre på det? :) Bildet var i hvert fall veldig inspirerende!

  Ha en god lørdag! Klem fra Sylke

  SvarSlett
 4. Dessverre, kan ikke hjelpe deg!
  Kjolen ser kjempe fin ut, håper du få hjelp! Lykke til!
  :)

  SvarSlett
 5. Lekker kjole! Skjønnet at det er rift om den!
  Lykke til i jakten på en slik!

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 6. Hei, ja jeg henger meg på kommentaren fra Sylke her om å sy/få noen til å sy for deg, det bli superfint til en BRØKDEL av overprisede Odd Molly!

  Ellers kan du kikke på finn.no
  Lykke til, klem fra Lllian :)

  SvarSlett
 7. Kjolen var riktig så fin, men jeg kan dessverre ikke hjelpe deg.

  Håper det er en eller annen som kan gi et bedre bidrag enn meg.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 8. hej! denna klänning heter "#222Duvet Rose Dress - Grey" den förekommer ganska ofta på tradera.com. Skaffa ett konto där och be säljare skicka som gåva så kommer du undan tull. Se till att köpa från någon med goda omdömmen som säljare.
  Annars kan du googla på klänningens namn och se om du hittar en webbutik som säljer denna, det brukar inte vara omöjligt att få det skickat som gåva.
  Lycka till!!
  mvh Rebecca

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!