onsdag 29. juni 2011

Dejlige Danmark!

Jeg lovet dere flere Danmarks-bilder, og her kommer noen av dem! I år som i fjor, startet vi ferien på Jyllands nordspiss, nærmere bestemt på Grønhøj Strand Camping! Det er "midt i smørøyet" mellom Blokhus og Løkken, for de som er litt kjent!
Der hadde vi et veldig fint utgangspunkt til sykkelturer og besøk i gjenbrukt butikker, som denne i Løkken! Den ligger her.
Vi syklet fra Grønhøj til Løkken med niste i sekken, og da var det utrolig flott å sitte her og innta nistematen sin! Og da er jo ikke den velkjente, danske røde pølsen til å unngå!
Ellers fant vi oss en nydelig plett her, ved Børglum kloster, hvor fruen selv, Anne Rottbøl, serverte oss en liten urtesnaps som lages på Børglum!
For tiden spiller dansk TV2 inn årets julekalender, "Ludvig og Julemanden", på Børglum kloster! Så derfor var dessverre kjøkkenet med Madam Blå-tingene (som jeg skrev om her) stengt akkurat da vi var der.
Det ble mange besøk i gjenbrugs butikker, på kremmermarkeder og i brukt- og antikvitetsbutikker, men det vil jeg skrive om i et eget innlegg! Og kanskje dukker det opp litt nytt på loppebloggen min etter hvert, selv om jeg akkurat nå vil nyte sommeren i hus og hage!
Jeg ønsker dere alle en fin uke, og håper du nyter sommeren akkurat der du er!

6 kommentarer:

 1. Hei! Fant deg tilfeldig her inne. Og når du sier at du skal skrive om Danmark, og gjenbruk så MÅ jeg bare legge meg til din blogg :) Gleder meg!

  SvarSlett
 2. For en fantastisk tur dere har hatt i idylliske omgivelser!
  Jeg kjenner til Blokhus.
  Kos deg hjemme med de deilige minner!
  Ha en fin uke!
  klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Å, vi skal snart til Jylland selv. Gleder meg enda mer nå. Ha en fin ferie!

  SvarSlett
 4. Hei Cathrine!
  Å ja, jeg koser meg med ferie nå. været har vært fint de siste dagene, men akurat nå dusker det litt. Her i vår vakre sørlandsby er det for tiden kammermusikkfestival med mange anerkjente kunstnere. Så det er nok å finne på både på dagtid og om kveldene. Har vært på to konserter i dag, og kan sitte i haven å lytte til konsertene på torvet. Ellers gleder jeg meg til både Villvin kunsthåndtverksmarked og trebåtfestivalen senere i sommer. Og til turer i skjæra og med seilbåten - det er sommer det!
  Gleder meg stort til å se hva du har kjøpt i Danmark, du finner alltid så mye spennende. I går gjorde jeg storrent på kjøkkenet, så nå er gardinene oppe og du kan tro det ble fint!! Skal få tatt bider og sendt deg, men 17 åringen vår har tatt med seg kamera til Hovefestivalen og hennes store speilrefleks kan jeg rett og slett ikke bruke, men til helgen regner jeg med du skal høre fra meg. god onsdagskveld ønskes deg fra Berit

  SvarSlett
 5. Har inte varit i Danmark på några år, men det är ju så roligt och åka dit. I Norge är jag däremot varje sommar. Jättekul och se dina bilder, det var som och komma till Danmark igen.
  Solig kram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 6. Ååå, deilige Danmark!
  Nå ble jeg enda mer feriesyk, men bare en måned igjen nå...
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!