tirsdag 5. juli 2011

Det er lov å la seg friste!

Som jeg antok ble det noen nye innkjøp av Madam Blå da vi var på ferie i Danmark nylig, og det er derfor endel nytt som pryder kjøkkenet vårt! For som kjent, forandring fryder, alltid! Dere skal få se bilder senere! Så det som ble til overs eller har blitt byttet ut, har nå blitt lagt ut på loppebloggen min!
Egentlig var planen å vente til litt utpå sommeren, når ferien er på hell. Men siden jeg har fått flere spørsmål, og har "fristet" dere med mer Madam Blå på bloggen min, fant jeg ut at jeg fikk kaste meg ut i det, og lå dere få en titt nå!
Denne gangen var jeg heldig og fikk kjøpt flere flott kanner, i både Madam Blå, Madam Lyseblå, og Madam Hvit. På det øverste bildet er det man kaller for Madam Hvit, men som egentlig er kremfarget og grønn, slik som svenske Kockums.
I tillegg kom jeg over et veldig pent sett med dørslag og randform i Madam Lyseblå, som det ikke finnes så mye av som Madam Blå. Det hadde jeg et nesten identisk sett av fra før av, og bytter de derfor ut! Jeg har også flere randformer i forskjellige størrelser i Madam Blå til overs.
Et par store, fine Madam Blå hulleøser er også blitt for mange av. En av dem er hvit og blå - se her.
Men den aller fineste emalje gjenstanden som jeg ikke lenger beholder selv, er nok denne Madam Lyseblå kannen, som ser ut som den er ny! Den ble kjøpt på et kræmmermarked i Hune på Nord-Jylland i sin tid, og når står den klar og ventet på ny eier!

For å det jeg har til overs, ta en titt inn på loppebloggen min - Cathrines Lille Loppehjørne her! Senere kommer det nye kjøkkenbilder med litt nytt i hver en krok!

9 kommentarer:

 1. Så mye flott du har funnet på Danmarksturen din! Nydelige mugger!
  Ser av dine forrige innlegg at Danmark er et helt fantastisk land å feriere i. Har vaksinert hunden siden januar så jeg håper virkelig at det blir til en tur på oss også.
  Ha en fin dag da!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 2. Så mange herlige ting, lekkert!! ;)
  Ønsker deg en fin fortsettelse på sommeren!!
  Klemmer, Anki

  SvarSlett
 3. Kjempekoselige ting - har masse emalje selv og blir ikke lei av dem! Det kommer stadig nye ting til!

  SvarSlett
 4. Skal si du har tatt med deg mye fint hjem fra Danmark - og som du selv sier, den lyseste blå kanna var skjønn. Sukk, jeg har ikke plass på kjøkkenet - tror jeg? Ellers er jeg egentilig litt interessert i mandelkvernen. Skulle bare ønske den hadde vært blå i stedet for rød. Har sett dem også så vi får se. Har lovet deg bilder av kjøkkenkappen, de kommer etter hvert. Mann og datter har nettopp forlatt huset for å dra på sjøen og prøve fiskelykken - vi er glade i fisk her i huset. I dag fikk vi makrell av nabo-svoger.God tirsdagskveld til deg. Klem Berit

  SvarSlett
 5. Oj, så mye flott! Nydelige kanner!

  Klem

  SvarSlett
 6. Så mye fint! Den Madam Lyseblå kannen var jo helt nydelig! :)

  Ha en fin dag!
  -Mari

  SvarSlett
 7. j`adore le bleu ! ma cuisine est dans le meme climat - le bleu et le brun ! bisous, ewa

  SvarSlett
 8. Que bonitos utensilios de peltre, como siempre tus fotos son magnìficas.

  SvarSlett
 9. Jeg var plutselig tilbake i barndommen min i Danmark :) Tenk om vi hadde tatt med oss det vi hadde den gangen. Nydelige ting du har fått tak i :)
  Ha en god natt :)

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor godkjennes nå alle kommentarer av meg før de publiseres. Ha en fin dag!