fredag 23. september 2011

Hoppe-på-tur!

Det ble en litt overraskende avslutning på forrige helgs loppejakt! For plutselig satt vi på en hurtigbåt, som tok oss med på en aldri så liten efterårsferie, og med ett satt vi i verdens hyggeligste sommerhus på Jyllands vestkyst!

Det var en kald og regnfull dag i september, at jeg fikk et fristende tilbud om en hoppe-på-tur til solen og strandens land - Danmark! Og, vips, så reiste vi ut på nye eventyr! Og innerst inne hadde vi et ørlite håp om mer sol og fint vær, enn det vi har hatt hjemme på veldig lenge.

Men akkurat det kunne vi nok bare drømme om - for høsten i Danmark er visst ikke så veldig annerledes enn høsten hjemme! Det har stort sett regnet bortover, vinden uler langs husveggen, men vi har fyrt på peisen og kost oss som best vi kan!

Og akkurat det er ikke vanskelig i Dejlige Danmark! Som dere sikkert har gjettet, har vi besøkt mang en gjenbruks og second hand butikk, og det er en god del godsaker med hjem! Så får jeg se hva som havner på loppebloggen min etter hvert, og hva som havner i eget skap og skuffer!

Men tilbake til høstferieturen vår, så kan jeg melde at på fine dager har vi inntatt lunchen på terassen, og vi har kost oss med å lest en god bok i hvilestolen her, eller foran peisen (se bildet over)!

Og på dette soverommet har vi sovet veldig godt, og ikke minst har det vært et nydelig sted å våkne opp til en flunkende nye og skinnende feriedag!

Og det hadde vært plass til mangt et barnebarn! For det hadde vært koselig med noen søte små i disse nydelige sengene, og en liten stemme som sa:
- Kan du lese litt for meg?

Og i et badrom som dette,  blir det veldig fristene å ta seg et laaaangt, varmt og boblende karbad! Mens husbonden nedenunder roper etter en passende lang stund: - Kjære, om lidt er kaffen klar!

Ja, drømme kan man alltids, og bildene over finner du i huset her! Vi sees riktig snart!

Ps. Jeg har flere slike gamle mælke- og flødeflasker med hjem, hvis noen kunne tenke seg det på sitt eget kjøkken!!

10 kommentarer:

 1. Så nydelig, helt fantastisk. Det er ingenting som er så romantisk og fint som å sitte på en fin veranda og lese en bok. :))

  SvarSlett
 2. Sukk, så nydelig, her hadde jeg glidd lett inn gitt:)
  Tenk å eid et slik eventyrhus:)
  Ønsker deg en fin helg, klem Hanne

  SvarSlett
 3. He he, synes det er herlig naivt å tro at høsten i Danmark ville være så mye annerledes enn den i Norge. ☺ Høres ut som dere har kost dere uansett.

  SvarSlett
 4. For en drøm av en plass dere har vært!! Så mange koselige rom! Og det badet! Det var bra opplading av batterier, tenker jeg:-)
  Ha en god helg!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Que lindas fotos de los interiores. Excelente fin de semana.

  SvarSlett
 6. Hei Cathrine!
  Dette var litt av et "dukkehus"! Så utrolig koselig. Ikke rart dere trives med et besøk der! Og de to godstolene skulle jeg ikke hatt noe imot å sitte godt henslengt i!
  Fikk nettopp ny bok i posten, så det hadde passet ypperlig. Nå ser jeg frem til høstferie om en uke!
  Feriene er gulrota ved å jobbe i skoleverket, men jeg stortrives i jobben, så ferie eller ikke - jeg vil ikke bytte!
  Spennende å se hva du har plukket med deg fra Danmark!
  God helg til deg og Bygårdsmannen.
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 7. Utrolige søte, inspirerende bilder!

  Takk for titten og klem fra meg!

  SvarSlett
 8. Kjære Cathrine! For et deilig hus dere fikk leid i Danmark for deres etterårsferie!! Ja der går det nok an å bo selv om det stormer og regner ute.Så nå er vi spent på hva dere har med dere hjem til loppetorget.Og da har dere mye å gjøre både du og postmannen din med å få ekspedert saker og ting! Ha enfin dag, klem fra MOR.

  SvarSlett
 9. Wonderful dreamy images Cathrine. It's still pretty warm here, but Fall weather will be here soon :)
  Enjoy your week!
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 10. Så nydelige rom!
  Rent som fra et skikkelig home & country-magasin.
  Det jeg egentlig klikket meg inn for å kommentere, var det bildet av den flotte jakka di i Familien. Den riktig strålte på siden over hva man kan glede seg til i neste utgave av bladet - Liv

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!