mandag 5. september 2011

Kaffekokersken!

Vi hadde besøk av en skjønn, liten kaffekokerske i helgen, og ble traktert etter alle kunstens regler! Det var bare å bestille, og vi kunne gjerne betale med kort, hvis vi ville!

Og det var ingen grenser for hvordan kaffe vi kunne få  - det var bare å komme med ønskene sine! Espresso til Bygårds-mannen, og cappuccino til mormor!

Med godt med brunt sukker, takk! Og litt mer påfyll! Og skulle vi ønske oss en liten brownies til, var det bare å bestille fra husets kjøkken!

Hun trodde dessuten at det kunne finnes litt mer pannekaker igjen fra i går, og det var fort gjort å varme dem opp igjen, hvis herskapet ønsket det!

Et gammelt dukkeservise må tåle litt, og dette, innkjøpt bl.a. på loppis og i en gjenbruksbutikk på Fyn i sommer, har herved bestått testen! Makent får du kjøpt her akkurat nå!

Den lille kaffekokersen og pannekakespisersken er nå reist hjem, og huset er igjen blitt til et passelig hvilehjem for Bygårdsmannen og meg selv! Med ønske om en fin, ny uke!

9 kommentarer:

 1. Passelig hvilehjem , ja, he-he. Jeg har det sånn når lille Mini-Barnebarn har vært på besøk, at jeg må få tilbake hvilehjemmet. Men i og med at pappaen bor hjemme, så må jeg nyte hvert sekund jeg kan hvile, he-he. Jeg har koppestell til barn øverst på ønskelista mi. Men antar det bør vær i plast, he-he. Mini er litt liten ennå, men jeg ser for meg at små barn syntes det er morsomt å drive med koppe og kanner og sånt. Mine barn elsket å leke med min mors messingsaker. En kanne og en kopp i messing, de kune leke med det i evigheter, mens de holdt seg unna alt det andre. Ha en flott dag!!! Nå skal jeg hvile litt i badekaret, før jeg maler litt igjen. Må utnytte tiden før Mini kommer på pappabesøk igjen!. Klemz grethe

  SvarSlett
 2. For en luksus å kunne ha sin egen kaffibar!
  Skjønn kaffikoker :)

  SvarSlett
 3. Åååå! Så koselig! Dette innlegget vekket gode minner fra egen barndom :-)
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 4. tusen takk for koslig kommentar på vårt innlegg i dag.
  Ønsker deg også ein herleg dag, og ei flott veke.

  Henriette i Snikkerbuo

  SvarSlett
 5. Nydelig servise - nesten like skjønt som kaffekokersken!
  Til og med i kjole som passet til både servise og vakre duker.
  Tenker hun holder dere i ånde ja, og at øregangene får stimulans så det holder *S*
  Godt dere får lade opp med noen perioder på hvilehjem mellom besøkene - Liv

  SvarSlett
 6. Med så flott koppestell må det jo være kjempegøy å være kaffekokerske!
  Like nydelige begge to!
  Og selvfølgelig tar de kort i den alderen også ;)
  Ha en flott uke i roligere omgivelser..
  klem fra Laila

  SvarSlett
 7. Nydelig kaffiservise, men enda nydeligere lita frøken! Det er utrolig hygglig med besøk av barnebarn, men etter noen dager med full rulle er det godt å bare krølle seg opp i godstolen. Det er begrenset hvor mye kaffi og kake "mormorer" kan tåle!
  Og kortautomat - ja selvfølgelig, vi lever jo i en digital verden!
  Ønsker deg og bygårdsmannen noen fredlige dager framover.
  Klem Berit

  SvarSlett
 8. For et koselig innlegg! Så hyggelig at du vil delta på min giveaway :-) Det setter jeg stor pris på. Klem fra Eva :-)

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!