lørdag 12. mai 2012

What to Wear...

..and what NOT to Wear, that is the Question! Og det er i grunnen alltid det store spørsmålet for motebevisste damer og små frøkner!

Og med et visst antall antrekk å velge mellom, mixe og matche, har Barbie-mamma fått en hyggelig jobb med å kle på Barbie!

Rent bortsett fra at det alltid er valgets kval da, og hun spør meg hva som kan brukes sammen og ikke!

Og som jeg lovet dere, vil jeg vise frem antrekk for antrekk! Dette er en selvkomponert kjole, som er både figurnær og behagelig å ha på! Bak er det laget liten åpning med knapp!

Som tilbehør foreslår jeg enten den rosa jakken eller det rosa sjalet! Begge deler er selvkomponert, og strikket med baby bomullsgarn og pinner nr. 2!

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene til "Lykken er...Barbie Surprise!" ! Og at 6-åringen ble så overrasket og glad for gaven, gleder selvsagt et mormorhjerte veldig!

Under et lite besøk hos mormor og Bygårdsmannen denne uken, var alle antrekkene til Barbie medbrakt! Og det strikkes dessuten nå - av Barbie-mamma selv - på et rødt ullantrekk til Barbie!

Dette utfellbare Barbiehuset fant jeg på Fretex for en stund siden (se her), og det ble flittig brukt under besøket! Dere skal få se nærmere på det siden!

Med ønske om en riktig god helg!

19 kommentarer:

 1. Skal si det ble fint. Virkelig heldig hun som kan leke med dette.
  Ønsker deg en super fin lørdag
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. For en fantastisk garderobe!
  Nydelige pastellfarger - nesten så jeg kunne tenkt meg noen av plaggene i min størrelse:-)
  Imponert over at du ikke har brukt oppskrift!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja, det ble noen plagg etter hvert, og flere er under veis! Har vel fått litt dilla! Oppskrift....er for pyser! :-))

   Slett
 3. Hei, så flink du er! Kjempe fint var det :-) Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flink du er!! Tenker nok at barnebarnet ditt er storfornøyd med den flotte gaven=)

  Ønsker deg en riktig koselig helg.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 5. Dette var jo en helt fantastisk garderobe! I min barndom hadde jeg tanter og bestemor som strikket og sydde til Barbie-en min (man hadde bare én Barbie, den gang), og det var utrolig flott. Men det var ikke så matchende og elegant som dette da. Blir nesten som barn igjen jeg.... :-)
  Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde ikke Barbie da jeg var liten, så det er kanskje derfor jeg synes dette er så moro nå?! Takk for hyggelig tilbakemelding, og god helg!

   Slett
 6. Guriland!!!
  Det ligg mykje tid og kjærleik bak kvart eit plagg!!
  Siri

  SvarSlett
 7. Hei, Åh så heldig din datter er - tenk så vakre plagg å leke med! Super lørdag! klem Siv

  SvarSlett
 8. Kan godt forstå at Barbie-mamma'n lider valgets kvaler med et sånn velutstyrt garderobeskap! Imponerende sier jeg nå bare.
  Synes du er kjempeflink til å få ting til og det er spennende å besøke bloggen din for å oppdage nye resultater av dine kreative evner!
  I morgen går turen til hovedstaden. Idag har jeg dampet bunaden, sydd på beltespennen og hengt alt pent i ny bunadpose. Jeg har ikke vært så flink som deg og sydd, men Husfliden har fine poser å få kjøpt. Likeså har jeg kjøpt et lite treskrin til sølvet - det og posen er bursdagsgave. Det får da være måte på hva jeg skal koste ut selv om det siste er som en dråpe i havet å regne. Nå er jeg bare kjempespendt på om alt passer, Nina har bare prøvd en!! gang???
  Krysser fingre for at målene er riktige.
  God helg til deg og dine! Klem Berit

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper overlevering av bunaden gikk fint, at og at den satt som støpt! Hun kommer til å strålen på 17. mai! Og du kan være fornøyd med innsatsen! God uke til dere!

   Slett
 9. Wow for en heldig barbie! Nydlige plagg! Jeg elsket barbie da jeg var liten, så har mange etter min barndom. Dessverre bryr ikke mine jenter seg noe særlig om det. De er 2 og 5 år, håpet er at de bryr seg når de blir litt eldre. Hvertfall toåringen er jo en liten dukkemamma så mulighetene er til stede ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det kan hende dette med Barbie er for litt større jenter. Så du får bare håpe at interessen kommer, slik at de kan ha glede av det som du fikk i din barndom!

   Slett
 10. Hei!
  Jeg har fått dilla og er hekta! Jamen har det blitt noen plagg i løpet av helga. Så før jula er her, tenker jeg kleskapet (som er bestemt skal lages) blir fyllt med klær. Tusen tusen takk for at du har inspirert meg, igjen. Mitt oldebarn ,7 år, blir overlykkelig!
  Hilsen en smilende oldemor.
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro da - fint å kunne inspirere!

   Her er en fin side med gratis oppskrifter: http://www.stickatillbarbie.se/

   Slett
 11. Så flott! Eg jobber i barnehage og kunne godt tenke meg å strikke noko slikt til våre dukker, dette tåler mykje meir enn kjøpekleda!! Kjem du til å legge ut oppskrifter??

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!