fredag 26. juli 2013

Prince Charming!

Det blir unektelig litt babystoff om dagen, etter at Kate og Williams Prince Charming så dagens lys, og jeg er også "lettere preget" av begivenheten!
Og nå har den lille fått et navn som passer seg en fremtidig konge: George Alexander Louis!
Og på minnekopper- og fat preges navnet hans nå i tusentall! Denne koppen fra Burleigh synes jeg er ordentlig søt, og den kan kjøpes her.
Babyundertøyet med krone øverst, hadde passet fint til den lille prinsen - oppskriften finner du her!
Og denne søte elefanten hadde nok gjort seg som selskap når den lille prinsen ligger søtt i sengen sin for å sove! Oppskriften finner du her!
Med ønske om en flott sommerdag!

3 kommentarer:

 1. Så masse herlige ting til ein prins,han i England kommer ikkje til å mangle noko og blir kjekkt å sjå han vokser til:)
  Håper du nyter sommeren,vi har endelig fått sol og varme og det er så godt❤

  Nyt helga!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Artig dette her :)

  Tro hva du strikker på for tiden....?

  SvarSlett
 3. Nydelige strikkeplagg og ja, engelskmennene er gode til å lage krus og forsåvidt all verdens andre produkt i anledning kongelige begivenheter. Da William og Kate giftet seg, skapte de mange arbeidsplasser i The Staffordshire Potteries - vi får håpe det samme skjer nå, så slipper vi at f.eks. Burleigh går konkurs *S* Fortsatt god sommer med vogn bak bilen - Liv

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!