lørdag 2. juli 2016

Stråmønster duk på plass på kjøkken bordet igjen!

Etter at jeg nylig skrev Kreativ med stråmønster, fikk jeg spørsmål om voksduken med stråmønster, som jeg hadde brukt som hyllepapir.
Det var  rester fra en voksduk som ble kjøpt i Danmark for noen år siden, 
og som akkurat holdt til alle skuffene og hyllene i det lille kjøkkenskapet!
Voksduken med stråmønster lå på kjøkkenbordet, inntil den fikk en flekk som ikke gikk av.
Det var Tussilago som spurte meg hvor voksduken med stråmønster var kjøpt, og da tok jeg den frem igjen!
Så nå ligger den på kjøkkenbordet igjen, og flekken er kamuflert med en liten pynteduk på toppen!
Stråmønsterduken ble kjøpt i København, men jeg husker ikke hvem produsenten var.
Det kan ha vært Royal Copenhagen. Men i dag har de ikke stoffer med stråmønster i sitt sortiment.
Og jeg har søkt og søkt på nettet, men ikke funnet  verken voksduk eller stoff med likt stråmønster.
Det eneste jeg har funnet er Medusa Copenhagens voksduk Blue Dancers, som man kan kjøpe i metervare her eller her.
Den har et større stråmønster, og grått mønster i bunnen.
Så vet du hvor man kan få kjøpt metervare av voksduk eller bomullsstoff med stråmønster, blir jeg veldig glad om du tipser meg om det!
I jeg skal ta godt vare på den voksduken jeg har, og bruke den mer enn jeg har gjort de siste årene!

5 kommentarer:

 1. Hvor er du bare god - genialt, sidder lige og tænker på hvordan min voksdug ser ud, desværre ikke lige så fed som din ... jeg må på jagt
  God weekend
  Annette

  SvarSlett
 2. Dette var et kjempeflott innlegg...igjen ;) Du er så flink til å skrive "grundig" om det tema du tar opp, legge til eekstra bilder og informasjon...jeg rett og slett storkoser meg når jeg leser og titter!! Takk for bloggingen din!
  Denne flotte voksduken...som du vet jeg også liker så godt..kanskje du kunne få danske blogg-venner til å være ekstra på utkikk? Jeg ser du får danske kommentarer her, men kanskje du besøker noen danske interiør-bloggere som kan være på utkikk?
  Den heklede duken i hvitt med røde kanter, den som ligger på kommoden..den er flott! Jeg er glad i å hekle av mønster fra gamle duker, så jeg skulle gjerne likt å se et bilde av hele duken? Litt freidig pspørre om det kanskje, men jeg ville blitt glad. Når jeg besøker bruktbutikker og lignende leter jeg allti etter heklede duker..også mye fordi jeg da finner mønster jeg kan hekle av. Det kunne kanskje vært noe å blogge om i min egen blogg...Jeg har hatt bloggtørke i noen år nå, mistet plutselig gløden da liivet tok en brå sving. Men nå vil jeg gjerne igang igjen, og dine blogginger er inspirerende!

  SvarSlett
 3. En vakker voksduk, og tydeligvis ikke lett å få tak i. Smart å kamuflere flekken med en mindre duk, det ser bare koselig ut! :) Kan ikke huske å ha sett en slik voksduk før, så ta godt vare på den! :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren din! Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet. Og derfor godkjennes nå alle kommentarer av meg før de publiseres. Ha en fin høstdag!