Skal man ha konfirmasjon eller feire 17. mai, er det lurt å være ute i god tid med å bake kaker til den store dagen!
Og her har jeg samlet noen av de beste kakeoppskriftene som egner seg til å fryse ned. Slik som kokosbollekaken, som alle elsker! Se her.
Og den klassiske kringlen er veldig fin å fryse ned, og hører absolutt hjemme på et norsk kakebord! Se her.
Charlotte Russe er også en klassikere, som kan fryses, og som gjerne kan stå i kjøleskapet en dag eller to før servering. Se her.
Og denne Nugatti iskaken kommer garantert til å falle i smak! Se her.
Pavolva har blitt veldig populært. Bunnene kan lages på forhånd, og pyntes rett før servering. Se her.
Min egen Prinsessekake lager jeg alltid på forhånd og fryser ned: Og den er alltid med, enten det er 17. mai eller bursdag! Se her.
En ostekake kan lages dagen før servering, og er også et must på kakebordet. Se her.
Marsipankake kan også lages dagen før. Kakebunnen kan bakes på forhånd og fryses ned. Se her.
Sjokoladekaker er fint å fryse ned, og denne Sjokolade Fudge kaken hørtes nydelig ut! Se her.
Har du en favorittkake? Link gjerne til oppskriften i kommentarenfeltet.
Ahhh så herlige kaker... jeg liker marsipankake og sjokoladenkake...
SvarSlettog jeg liker alle kakene med fløt og frukt.
Jeg kan anbefale Engadiner Nusstorte, det er nøte kake med mørdeig, en
kake som er holdbart er lang tid.
God helg. Klem fra Viola
Det er nå tennene løper i vann..... Flotte kaker, alle sammen!
SvarSlettHer blir det ostekake med mandelbunn til 17. mai i år.
Det er grunn til å ropa hurra, for nå titta sola fram.
Fortsatt god søndag!
Klem
Å bake kaker som kan fryses, er bare kjempelurt. Da slipper man mye stress når den store dagen kommer. Visste ikke at Charlotte Russe kan fryses, men det skal jeg jammen prøve.
SvarSlettfestlige kaker. Ikke bare ser de gode ut, men de er festlige å se på og vil gjøre seg godt på kakebordet. Her er tradisjonen å lage Kvæfjordkake. Det blir ingen fest uten. Før den fikk status som Kvæfjordkake ble den kalt "Verdens beste", og da jeg var lita bakte min bestemor denne kaken og den ble kalt "Oldefars skjegg". Til 17.mai lager min tante alltid daijm-iskake, så det er også alltid en tradisjon til familiefesten. God 17.mai!
SvarSlett