fredag 13. mars 2009

Snart er sykkelsesongen her!

Det vil si, det er vel en sannhet med modifikasjoner, ettersom snøen akkurat nå ligger metertykk rett utenfor stuedøren vår! Men, det går mot vår, for hver dag som går, og det gjelder å være godt forberedt, på alle de lange, deilige sykkelturene.

Så da passer det veldig godt å tenke på en aldri så liten oppdatering av sykkelutstyret, ikke sant! Og hva med et heklet sykkelsete trekk til å pynte opp med? Det egener seg veldig godt til en snerten damesykkel, og vil definitivt vekke oppsikt! Oppskriften er sakset fra Hendes Verden, og du finner den her.

En hyggelig og praktisk sykkelkurv er også et must for en dame, og hvorfor ikke bytte den gamle ut med en ny? Det finnes uttallige varianter på markedet, og mange kan bestilles hjemmefra.

Her er et lite utvalg:

Fridas gård finner man en hvitvasket kurv i pil. Dette er jo en klassiker, og den har et praktisk håndtak når man vil bruke den som handlekurv.

Basil er en kjent produsent av alle typer sykkelvesker, og her fant jeg denne hyggelig typen, med vesker på begge sider, beregnet på bagasjebrettet bak. Basil har egen nettbutikk. Er man litt netthendt, kan man sikkert klare å sy noe slikt selv, i de fargene som passer!


Hos Hen & Hammock fant jeg denne morsomme sykkelkurven i plast som kan bestilles her! Den er superlett, og laget av nylonbånd i forskjellige farger.


Og hos Etsy får du dekorative trekk til sykkelkurven din, hvis du ikke foretrekker å sy et selv! Det skal vel egentlig bare en stoffrest eller to til, litt fantasi, og så blir det nytt trekk til kurven!

Så da er det vel bare å starte forberedelsene, og begynne å glede seg til at våren skal komme for alvor, og sykkelen tas frem fra garasjen! Ikke glem å sjekke bremser og annet viktig, før du tråkker i vei, og setter utfor de første bakkene!


4 kommentarer:

 1. Så utrolig fint (søndags)servise du har, nydelig blåfarge..

  Første gangen jeg er på bloggen din, ser ut som du lager masse fint!!

  Ønsker deg en god helg!:)

  Hilsen A-L

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har:))
  Og så mye fint du lager:))

  SvarSlett
 3. Hei!
  Innlegget fikk meg til å glede meg til sykkelsesongen, vi har marka på alle kanter ; noe vi benytter oss av.
  Kjempefin gave med Decoupage til din bror!
  Ha en fin helg:D)
  Hilsen Jorunn

  SvarSlett
 4. Her var det mye spennende;) TItter nok innom igjen om litt;) Smil fra Miriam;)

  SvarSlett