lørdag 30. mai 2009

Heklet brudekrone!

Den store dagen har kommet, og foran oss ligger en strålende bryllupsdag! Solen skinner heldigvis fra skyfri himmel, og hva mer kan man ønske seg! Hest og vogn fra kirken til selskapslokalet blir nok vellykket på en slik vakker solskinnsdag i slutten av mai!


Men, man kan ikke lykkes med alt, og jeg rakk ikke å bli ferdig med den påtenkte heklede boleroen til i dag. Den ble rett og slett påbegynt for sent. Veldig ergerlig. Men jeg har laget meg mitt eget mønster, og er kommet så langt at jeg er nesten ferdig med blondekanten rundt åpningen foran. Men "nesten river ingen mann av hesten", som det heter, for blondekant rundt ermene gjenstår. Men den skal fullføres etterpå, og da vil jeg dele oppskriften med dere! Camilla har allerede spurt, så jeg skal se hva jeg får til!I min leting etter en heklet blondebord til boleroen, kom jeg over Carinas Egotripp, med en mengde gratis hekleoppskrifter, og her finner du t.o.m. heklet brudekrone!
En nydelig Pinsehelg ønskes dere alle!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen;)

  Måtte dere oppleve så mye glede at dere aldri vil slutte å smile.

  SvarSlett
 2. oj, ser jo at det ikke er du som skal gifte deg alikevel, men en flott opplevelse håper jeg iallefall du får uansett.

  ;)

  SvarSlett
 3. Åååååå, den brudekronen var bare så skjønn!! Ha en flott dag!

  Klem Camilla

  SvarSlett
 4. Brudekronen var skjønn:-)
  Ha en fin helg, klem Hege.

  SvarSlett
 5. Gud,så vakker...gretulerer med den store dagen,snakk om drømmevær!!
  HIlsen fra Anette,første gang innom deg:-)

  SvarSlett
 6. Award til deg på bloggen min:-)

  Klem Camilla

  SvarSlett
 7. For en nydelig heklet brudekrone!b

  SvarSlett