søndag 7. juni 2009

Vakre toile de Jouy!

Toile de Jouy-mønsteret kan brukes på utrolig mange måter, og mønsteret finnes såvel på fliser, som tapet og stoffer! Og ikke minst er det takknemlig å bruke stoffrester til puter og bager. Det er vel i grunnen bare fantasien som setter grenser for bruken, og Toile egner seg ikke minst i kombinasjon med andre mønstre. Her er en kjole laget av Grand Revival Designs.


Puter kan varieres i det uendelige, og drapering av sengehimmel på den franske måten er utrolig lekkert:


Jeg har lenge tenkt at jeg skulle sy meg en veske eller bag av Toile stoffer jeg har liggende, og her fant jeg inspirasjon og ideer til hvordan det kan bli:


Ikke minst falt jeg for det søte lille babyen, som ligger på toppen av den rosa vesken! Jeg antar det er en stellebag - som man får tak i bl.a. her. Og når man trenger en pust i bakken, ser denne stolen innbydende ut!


Men nå blir det en pause fra søm og andre gjøremål, for nå venter et par uker i Danmark! Vi gleder oss veldig til et avbrekk og til deilig ferieliv, og kan nesten ikke vente med å komme oss av gårde! Så da blir det nok blogg-pause fra meg, selv om pc'n er med i bagasjen, så kanskje kommer det en liten ferierapport eller to!


3 kommentarer:

  1. Helt enig i at det er nydelig...har hatt liggende slikt stoff leeenge som skal bli til kjøkkengardiner...nå håper jeg insprasjonen kommer. Nydelige vesker!! God tur til Danmark!!

    SvarSlett
  2. For noen nydelige stoffer!

    SvarSlett
  3. Du får ta fatt når du er tilbake fra Danmark! Ha en riktig hyggelig tur - jeg tenker vi får en liten rapport når du er vel tilbake. Klem

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!