lørdag 21. juli 2012

Stol ikke på...

...en babus rundpinne! For den kan faktisk gå i stykker, slik jeg opplevde midt i Marius på bøljan blå!Det var på vei over til Danmark det skjedde...

Helt plutselig løsnet pinnen fra plastikkbuen, og der satt jeg med 40 løse & raknede masker! Da hjalp det lite at denne blide babyen lyst mot meg fra et innkjøpt Hendes Verden!

Vel fremme på vakre Jylland, kjørte vi strake veien til Bindstuen i Saltum for akutt strikkenødhjelp! Og der ble jeg anbefalte å kjøpe Addi Turbo strikkepinner, som skulle være "mye glattere og sterkere enn noen andre pinner"!

Og jommen meg hadde hun rett! Dette er de beste strikkepinnene jeg har brukt! Jeg fikk reddet maskene, og strikket resten av ferien med stor lyst, så jeg, innen vi kom hjem, var ferdig med hele Marius-bolen!

Her hjemme er det bl.a. Sandnes Garn som fører Addi strikkepinner, og jeg drømmer nå litt om klikksettet, der man bytter ut pinnestr. Tenk så praktisk! Så slipper man rundpinner i alle størrelser, som tar opp så mye mer plass!

Ellers så kjøpte jeg mer Arwetta garn, ekstra fine merino ull, som jeg bl.a. har brukt i kragen her! Denne gangen kjøpte jeg en støvgrønn farge, og mer av den lyseblå, som ant. blir til luer til vinteren!

Men først er det Marius som gjelder, og de nye Addi strikkepinnene mine har gått en smule varme, må jeg inrømme!

Med ønske om en flott sommerhelg akkurat der hvor DU er!

8 kommentarer:

 1. Hei.
  Ikke morro når pinnene ikke "virker" som de skal, fint du klarte å rette opp i det :-)
  God helg..

  SvarSlett
 2. Så bra du fikk tak i nye pinner, så ferien ikke ble ødelagt! Så fine ting du strikker:)

  SvarSlett
 3. Huffda, for en krise! Godt det løste seg:)
  Nydelig krage, den så myk og god ut!
  Nyt ferien videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar hos meg *S* Jeg er en smule begeistret for det blå porselenet selv også, og ofret altså gladelig et høyt skap for å få denne plassen :-)
  Du er, med skam å melde, i en annen divisjon når det gjelder strikking enn meg. (Har data'n tatt strikketid og strikkelyst, mon tro...) Garnet så nydelig ut, og rundpinnene der du kan bytte ut selve pinnene hørtes veldig smart ut. Uansett hvor mange rundpinner jeg har liggende, virker det alltid som om jeg mangler den jeg skulle bruke.... Lykke til med videre strikking, og et pinnesett burde være den perfekte gaven til deg fra dine barn og barnebarn! Sommerhilsen Liv

  SvarSlett
 5. Addi strikkepinner er det beste som finnes! Holder på å bytte ut mine gamle "ekle", litt etter litt selvfølgelig;) Skulle vært påkrevd at de solgte strikkepinner ombord vet du, hihi. God helg!

  SvarSlett
 6. Upps! godt du fikk reddet maskene med nye strikkepinner! Det er koselig med et håndarbeid i ferien. Jeg skulle brodert bunadforkle - men akk, det bir pussing og maling av kjøkken i stedet. Synes det går ganske greit fremover. Det er jo bare 1 uke siden vi overtok, og nå har vi malt alle takene to strøk, 2 soverom har fått panel og kjøkkeninnrednigen er vasket grundg med samiak, og dører, skuffer, gesimser og lister er pusset ned. I morgen skal første malingstrøket tas. Er ganske spendt. Var oppe på et snekkerverksted og spurte om de kunne sprøytemale for oss, joda, selvfølgelig! Men ikke før i desember!! Og hvem kan vel vente helt til da med å forvandle et mørkt eikekjøkken til rent og hvitt! Men skulle de gi garanti på arbeidet så var det for rått i luften om sommeren. Tror jeg tar sjansen på at det duger jeg.
  Fortsatt flott julihelg til deg fra Berit

  SvarSlett
 7. Ergelig når strikkepinner knekker! Og gode strikkepinner er viktig, da går alt så mye lettere.
  Ha en fortsatt fin sommer :)

  SvarSlett
 8. oioi, det er skikkelig krise. Bra det ordnet seg.
  Ønsker deg en fortsatt flott ferie.
  Klem Tone

  SvarSlett