mandag 23. juli 2012

Lykken er!

Jeg lovet å vise dere noen av bruktfunnene fra vår Danmarksferie nylig, og denne Madam Lyseblå sæbeholderen fra Glud & Marstrand er vel noe av det jeg var mest glad for å finne!

Fordi emalje er så skjørt, er det vanskelig å finne gamle emalje bruksting i så god stand! Og at denne sæbeholderen var i Madam Lyseblå, gjorde funnet enda bedre!

Og at det var ørelittegrann rust rundt hullene i risten, bekymret meg ikke det aller minste!

For med en godluktende Sunlight sepe liggende på plass, er ikke den bittelille skavanken det aller minste synlig!

Her står den til pynt på tallerkenhyllen, og under henger også en Madam Lyseblå fiskeøse (NY!) og en vanlig øse!

Sepeskålen er til å henge på veggen, men foreløpig står den her, i selskap med et lyseblått serveringsbrett, som vi bruker så og si daglig! Det er fra IKEA (1985), og  er (nesten) det samme du kan du få kjøpt her!

Med ønske om en fin dag!7 kommentarer:

 1. Den såpekoppen hadde nok jeg kjøpt også! Kjempefin! Jeg elsker gammel emalje og litt rust og flekker her og der gjør ingenting.

  SvarSlett
 2. Beautiful, this old soapholder!! Greetings Lupineke

  SvarSlett
 3. Den var rett og slett nydelig!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Å, heldig var du! :-)
  Kjempefin var den!

  SvarSlett
 5. Preciosa jabonera,es ideal.Saludos

  SvarSlett
 6. Her var det mye snadder! Lekker såpekopp - den hadde passet perfekt i det nye mormorhuset, så du får bare si i fra FØR du evt. legger den ut på loppehjørnet ditt! (Regner ikke med det blir aktuelt foresten). I dag har jeg pusset kjøkkeninnredning. Malte første strøket i går og pusset over alt igjen i dag. I morgen er det neste strøk. Det går fremover. Morfar er travelt opptatt med å legge panel. Det blir sååå fint. Gleder meg til det blir ferdig. Fortsatt fin uke til deg Cathrine! Klem Berit

  SvarSlett
 7. kjempe fin !
  kunne tengt meg ein sånn;)
  klemmer fra Eliu:))

  SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!